Verslagen Wedstrijdploeg 2019

Hier vindt u de wedstrijdverslagen.

 

Mooie inzet leidt helaas niet naar gewenst resultaat.

 

De melding betrof deze keer een beknelling onder een melkrobot. Bij aankomst kon de BHV vertellen dat er rook binnen was en dat er 1 persoon bekneld lag. De ploeg schakelde om naar een brand inzet. Het vuur werd, na afschakeling van de stroom, geblust en vervolgens werd er geventileerd. Hierna kon worden begonnen met de bevrijding van het slachtoffer. Omdat er teveel rook hing kon het ambulance personeel niet mee naar binnen. Ondanks een goede inzet en de snelste redtijd van de dag mocht het niet baten en moest men genoegen nemen met een 6e plaats. Volgend jaar gaan we het weer proberen.

 

Voor foto's klik hier!

 

Geweldige start bij TAS-HD wedstrijd.

In een staalwerkplaats ontstaat tijdens slijpwerkzaamheden een enorme steekvlam. Hierdoor breekt er brand uit welke doorslaat naar de zolder. Dat de vuurhaard zich, door uitstroom van een brandbare vloeistof ook in de naastgelegen ruimte bevind maakt de inzet extra complex. Een hele klus gezien de afstanden die er moesten worden over

brugd om bij de vuurhaard of slachtoffers te komen. Dat de wedstrijdploeg wel raad wist met dit uitdagende scenario bleek wel uit de scores die volgde. Met de beste bevelvoerder en beste waterploeg werd in Kootwijkerbroek een knappe 1e plek in de wacht gesleept.

Hierdoor speelt de ploeg op 11 mei de volgende ronde in Loenen aan de Vecht.

Voor foto's klik hier!

Delen