Oefeningen

Oefening grote brand bij Jansen Techniek

Maandagavond 25 juni waren we als korps te gast bij Jansen Techniek. Hier een grote brand scenario beoefend. Het is voor de brandweer van Putten van belang om ook op "nieuwe" locaties te oefenen zodat de kennis van het verzorgingsgebied optimaal blijft.

Voor meer foto's klik hier.

Hulpverleningsdag.

Zaterdag 24 maart organiseerde het korps van Putten een oefendag met bevrijdingstechnieken als kernthema. De gehele dag inclusief zelfbereide catering werd door korpsleden zelf georganiseerd. 's Morgens werden d.m.v. 3 stands verschillende doelen beoefend. 's Middags werd op het terrein van de firma Schotsman een eindoefening gehouden.

Een zeer geslaagde dag! Leerzaam, laagdrempelig, en goed voor de saamhorigheid.

Voor foto's klik hier!

 

 

 

Oefening bij Kok in samenwerking met brandweer Elspeet.

Maandag 26 februari werd in samenwerking met korps Elspeet geoefend bij Kok interieurinrichting. Een grote brand, meerdere gewonden, waarvan enkele bekneld. Een uitdagend scenario, ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen.

 

Voor foto's klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

Multidisciplinaire hulpverleningsoefening

Maandagavond 16 oktober 2017 werd er geoefend samen met de politie. Doel van de oefening was elkaars handelen beter te leren begrijpen, en dus ook beter rekening met elkaars prioriteiten te kunnen houden.

Voor foto's klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

Oefening waterwinning

Maandagavond 24 april hield het korps een oefening met als thema: grootschalige waterwinning.

Voor foto's klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies