Nieuws

Wedstrijdploeg behaalt 1 plaats bij regiowedstrijd!

 

Kijk bij 'wedstrijdploeg' voor meer foto's !

Diploma's en jubilarissen tijdens jaarvergadering.

Vrijdag 16 maart was het voor het korps van Putten de avond van de jaarvergadering. Tijdens deze avond werden jubilarissen in het zonnetje gezet en kregen enkele vrijwilligers een diploma uitgereikt.Na het openingswoord van post-commandant Gert Knoppersen was het aan Burgemeester Lambooij om de brandweerlieden toe te spreken en te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Vol trots sprak hij zijn waardering uit voor de Puttense brandweerlieden.

De burgemeester vroeg na zijn toespraak aan Kees Koetsier om naar voren te komen om hem de medaille op te spelden voor 25 jaar brandweerdienst. Koetsier begon in 1992 bij de brandweer. Hij heeft de afgelopen 25 jaar al veel betekend voor de Puttense gemeenschap. Het afgelopen jaar behaalde hij zijn instructeursdiploma en hij zet zich nu in voor, onder andere, de begeleiding van aspirant brandweerlieden. 

Na deze ceremonie reikte de burgemeester aan drie brandweermannen het diploma bevelvoerder uit. Richard van Duinen, Jan van Oosterom en Jan-Jaap Stoffer hebben de afgelopen drie jaar, in hun vrije tijd, hard geleerd om dit diploma te behalen. „De Puttense brandweer is blij zoveel 'Know-How' in huis te hebben."

Voor foto's klik hier!

 

 

 

Zeer geslaagde wedstrijddag in Putten.

Een uit de bocht gevlogen auto rijdt door het verzamelde publiek en komt uiteindelijk tegen een boerderij tot stilstand. De omvergereden friteuse zorgt hierdoor voor brand in de boerderij. En dat allemaal terwijl de jaarlijkse rally gaande is.

 

Dit was het scenario tijdens de hoofdklasse wedstrijd, georganiseerd door het korps van Putten. Met behulp van partners, oud leden, ambulance, politie, en figuranten wisten zij een prachtige en gezellige dag te organiseren.

Voor een foto overzicht klik hier!

 

 

 

 

Delen