Deskundig, hulpvaardig & daadkrachtig!

Laren

Brandweerpost Laren Gelderland is onderdeel van de veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) en bestaat uit zeventien enthousiaste vrijwillige brandweermannen en een -vrouw die zich inzetten voor de (brand)veiligheid in Laren en omgeving.

Het verzorgingsgebied van de post Laren strekt zicht uit van de spoorlijn Zutphen-Hengelo tot de Schipbeek en de plaatsen Exel en Harfsen. De brandweerpost rukt tussen de 30 en 40 keer per jaar uit voor diverse incidenten, zoals ongevallen en branden. Maar ook voor dienstverlening aan inwoners van het verzorgingsgebied.

De vrijwilligers van de brandweerpost Laren hebben allen een dienstbetrekking als zelfstandige of bij een werkgever en worden door middel van een alarmontvanger opgeroepen voor incidenten. Zij spoeden zich bij een melding naar de kazerne waarna met de betreffende voertuigen wordt uitgerukt.

Contact via: 088-310 4750

 

Laren
Zutphenseweg 22
7245 BL Laren
088-310 4750
www.bijdebrandweer.nl

Nieuwe tankautospuit

De nieuwe 8144 is afgeleverd! Enkele postleden zijn 19 december 2016 naar Winschoten afgereisd en hebben de nieuw tankautospuit opgehaald! Afgelopen tijd in gebruikt om nog enkele zaken in te bouwen en een inwerktraject voor chauffeurs, bevelvoerders en manschappen. Per 20 maart 2017 staat de nieuwe 8144 op de uitruk.

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen