Mbp0028v

Wij zoeken nieuwe collega's!

Hengelo GL

Zoek jij een gave uitdaging naast je normale job? Brandweer Hengelo (Gld) zoekt versterking! Lijkt je dit wat, kijk dan op www.bijdebrandweer.nl voor meer informatie. Of kom eens kijken tijdens een oefenavond. Voor meer informatie kun je ook mailen naar brandweerposthengelo@vnog.nl

Kom naar de inloopavond!

Op 2 maart a.s. vanaf 19:30 uur is er een inloopavond voor belangstellenden op onze kazerne aan de Zelhemseweg 27. We geven meer informatie over het werk als brandweerman of -vrouw en je kunt zelf al enkele werkzaamheden proberen. We zien er naar uit om jou te zien!

Brandweervrijwilliger ben je naast je normale baan bij je werkgever of als zelfstandige. Wij zoeken mannen en vrouwen tussen de 18 en 45 jaar die wonen en bij voorkeur ook werken in Hengelo. Bij het korps is vooral behoefte aan mensen die overdag beschikbaar zijn en dat is ook de reden dat bijvoorbeeld huisvrouwen of -mannen met nadruk wordt gevraagd om te reageren.
Mensen die willen werken in een team, die altijd bereid zijn een helpende hand te bieden en van een uitdaging houden.

Iedere oproep is weer spannend. Je weet nooit wat je aantreft. Brandweerwerk is namelijk veel meer dan alleen maar het blussen van branden. De brandweer is er om mensen en dieren hulp te verlenen bij brand en ongevallen. Zij treedt op bij verkeersongevallen, ongevallen met gevaarlijke stoffen, stormschade en wateroverlast. Hiervoor biedt de brandweer natuurlijk goede opleidingen en oefeningen.

Hengelo GL
Zelhemseweg 27
7255 PT Hengelo (GLD)
088-310 4830 / brandweerposthengelo@vnog.nl
www.bijdebrandweer.nl

Is de brandweer ook iets voor jou?

Een marktconforme vergoeding

Je bent vrijwilliger maar je krijgt een vaste jaarvergoeding voor je werk bij de brandweer. Daarnaast ontvang je een uurvergoeding voor uitrukken, oefeningen en opleidingen. Wij zorgen ervoor dat je tijdens je werk goed verzekerd bent.

Word onze collega!

Een uitstekende brandweeropleiding

De basisopleiding duurt twee jaar, één avond per week. Of één jaar, één dag per week. Naast het theoretische deel is het de bedoeling dat je veel praktijkervaring opdoet. Dit gebeurt tijdens de wekelijkse oefenavond en de uitrukken. Je krijgt tijdens je opleiding een persoonlijke leerwerkplekbegeleider. 

Een uitdagende klus

Je maakt deel uit van een team van professionele collega's, waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de samenleving.

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen