Brandweer Heerde zoekt nieuwe brandweerduikers!

  • Heerde
  • 12 februari 2018

Ben jij een redder in nood? Geef je op en wordt brandweerduiker!
Wanneer er een auto te water raakt, iemand zakt door het ijs of een kind gaat kopje onder. Wie staan er dan paraat? De duikers van de brandweer!


Lijkt het jouw mooi om samen met de duikers van de brandweer in actie te mogen komen, hou je van spanning en uitdagingen en lijkt het jouw mooi om een opleiding tot brandweerduiker te volgen?


De brandweer van Heerde beschikt over een duikteam en heeft behoefte aan nieuwe leden. Dit team bestaat uit leden die naast de reguliere brandweertaken zijn gespecialiseerd in het bestrijden van waterongevallen.


Brandweer Heerde is allereerst op zoek naar mensen die duiker zijn of opgeleid willen worden tot brandweerduiker. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om later ook ‘gewoon’ brandweerman of -vrouw te worden.


Het is een pré als iemand een duikbrevet heeft en hobbymatig duikt. Het is geen vereiste. Omdat zeker bij het bestrijden van waterongevallen elke seconde nog telt, zoeken wij wel naar mensen die in de plaats Heerde wonen (en bij voorkeur ook werken) of de directe omgeving daarvan.


Benieuwd of dit wat voor jou is? Maak een afspraak met onze postcommandant Gerry Zandvliet via 06-21203407 of via e-mail g.zandvliet@vnog.nl


Op zaterdag 17 februari hebben wij van 13.30 uur tot 15.00 uur een zwembadtraining in het Berghuizerbad, Revelingseweg 2, 8191 KR Wapenveld, na afspraak bent je van harte welkom

Ben je geïnteresseerd, maar ben je op zaterdag 17 februari verhinderd? Neem dan ook contact op met postcommandant Gerry Zandvliet.

Oefening Waterongeval Oene

Delen