Schuilt er in jou ook een hulpverlener?

Eibergen

Op dit moment bestaat ons korps uit 25 vrijwilligers. Wij hebben de beschikking over twee tankautospuiten, een haakarmvoertuig en een dienstbus. De tankautospuiten bevatten alle materialen om de primaire brandweertaken mee uit te kunnen voeren. Het haakarmvoertuig wordt gebruikt voor de watervoorziening en watertransport. De dienstbus wordt gebruikt voor transport en logistiek en dient als uitrukvoertuig voor de Waarschuwings- en Verkennings Dienst en de oppervlakteredders.

Word jij onze collega?

Brandweerpost Eibergen zoekt nieuwe parttime brandweermannen en -vrouwen. Benieuwd of brandweerman of -vrouw iets voor jou is? Bekijk dan het filmpje op deze pagina. Overigens, je bent vrijwilliger maar je krijgt voor oefeningen en uitrukken een vergoeding.

Wij zoeken mannen en vrouwen tussen de 18 en 45 jaar die wonen en bij voorkeur ook werken in de woonplaats. Bij de korpsen is vooral behoefte aan mensen die overdag beschikbaar zijn en dat is ook de reden dat bijvoorbeeld huisvrouwen of -mannen met nadruk wordt gevraagd om te reageren.
Mensen die willen werken in een team, die altijd bereid zijn een helpende hand te bieden en van een uitdaging houden.

Ook dames zijn welkom
We komen steeds meer vrouwen tegen in de uitrukfunctie bij de brandweer. Bij veel brandweerkorpsen zijn dames actief. Dames zijn daarom van harte welkom!

De Brandweerpost Eibergen is onderdeel van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

Contact post Eibergen via:
brandweerposteibergen@vnog.nl
088-310 4935

 

 

Eibergen
Nijverheidsstraat 2
7151 HN Eibergen
088-310 4935 (alleen overdag)
brandweerposteibergen@vnog.nl

Social media Eibergen

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen