Almen (13) 20180423_105628 (a).jpg

Wij zoeken collega's!

Almen

Vrijwilligers gezocht!

Brandweer Almen zoekt enthousiaste vrijwilligers (mannen en vrouwen) die de post komen versterken. Vrijwilligers die actief bijdragen aan de veiligheid van de directe omgeving. Vrijwilligers die samen een team vormen waarop je kunt bouwen. Want: collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Samen sta je klaar voor brandbestrijding en hulpverlenende taken. De fysieke inspanning is afwisselend en uitdagend. En de burger waardeert hulp van de brandweer zeer!

Wat doet een vrijwilliger?

Bij de brandweer verricht je belangrijk, uitdagend en afwisselend werk. Vanaf de eerste dag dat je aangesteld bent als vrijwilliger doe je mee tijdens de oefenavonden. Daarnaast ga je aan de slag met de opleiding tot manschap, zodat je na de opleiding mee kunt op de uitruk. De opleiding tot manschap is één avond per week en duurt ongeveer 2,5 jaar.

Wat vragen wij?

Brandweer Almen zoekt mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die wonen en werken in de omgeving van de brandweerkazerne en minstens een opleiding hebben gevolgd op vmbo-niveau. Het is een grote pré als je overdag beschikbaar bent om uit te rukken. Een goede gezondheid en conditie is vereist.  

Wat bieden wij?

Als brandweervrijwilliger heb je recht op een vergoeding conform de landelijke CAO brandweervrijwilligers. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van de functie. De vergoeding bestaat uit een vaste jaarvergoeding en op declaratiebasis een vergoeding voor (langdurig) oefenen en uitrukken.

 

Contact via: 088-310 4720 / contact@brandweeralmen.nl

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen