Persoonlijke berichten bekijken uit je eigen omgeving
DSC_9427av.jpg

Meer veiligheid in onze regio, dat is onze ambitie

Nieuwe interim directeur en interim hoofd bedrijfsvoering

Het dagelijks bestuur is verheugd te melden dat met ingang van 21 januari 2019 de heer Diemer Kransen (foto) als interim directeur van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) wordt aangesteld.

De heer Kransen komt de VNOG versterken als interim directeur/Regionaal Commandant van de Brandweer. Tevens zal hij de functie van afdelingshoofd Incidentbestrijding invullen. Binnen de VNOG zal Diemer zorgdragen voor het uitvoeren van de bestuursopdracht. Deze bestuursopdracht is opgebouwd langs drie lijnen: bedrijfsvoering, ondersteuning van de brandweerposten en randvoorwaarden als verantwoordelijkheid, sturing en communicatie. Diemer is in eerste instantie aangesteld voor de periode van een jaar. Hierbij bestaat de mogelijkheid de periode als interim directeur met nog een jaar te verlengen.

Diemer Kransen is bestuurskundige en heeft veel ervaring in managementfuncties bij de brandweer en de Veiligheidsregio. Op dit moment is hij Regionaal Commandant Brandweer binnen de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de aansturing van zes beroepskazernes, twee dagdienstkazernes en eenenzestig vrijwilligersposten. Daarnaast is hij actief in verschillende landelijke werkgroepen. Ook is hij plaatsvervangend voorzitter van het dagelijks bestuur van Brandweer Nederland.

Lees verder

Wil je onze collega worden?

Social media Noord-en Oost-Gelderland

De brandweer/Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland is vanzelfsprekend ook op social media te vinden. Tijdens incidenten informeren we omwonenden bijvoorbeeld over de bestrijding van het incident en bieden we hen een handelingsperspectief (bv 'Sluit ramen en deuren en zet de afzuiging uit'). Maar gelukkig komen niet alleen incidenten aan bod, ook is er aandacht voor leuke dingen. Bijvoorbeeld een bijzondere inzet van de brandweer. Of een bezoek van een schoolklas aan de kazerne bijvoorbeeld. Maar ook vacatures bij de brandweer/veiligheidsregio. En natuurlijk is er ook aandacht voor de werving van nieuwe brandweercollega's!
Volg ons daarom op Facebook, Twitter en LinkedIn voor al deze berichten!

Overzicht folders over brandveiligheid

Meer weten over brandveiligheid in een handig overzicht? Bekijk onze folders.

Natuurbranden

In deze folder geven we tips om natuurbranden te voorkomen.

Voor de jeugd

DSC_0052.JPG
Wij gebruiken cookies