DSC_9427av.jpg

Meer veiligheid in onze regio, dat is onze ambitie

Nieuwe interim directeur en interim hoofd bedrijfsvoering

Het dagelijks bestuur is verheugd te melden dat met ingang van 21 januari 2019 de heer Diemer Kransen (foto) als interim directeur van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) wordt aangesteld.

De heer Kransen komt de VNOG versterken als interim directeur/Regionaal Commandant van de Brandweer. Tevens zal hij de functie van afdelingshoofd Incidentbestrijding invullen. Binnen de VNOG zal Diemer zorgdragen voor het uitvoeren van de bestuursopdracht. Deze bestuursopdracht is opgebouwd langs drie lijnen: bedrijfsvoering, ondersteuning van de brandweerposten en randvoorwaarden als verantwoordelijkheid, sturing en communicatie. Diemer is in eerste instantie aangesteld voor de periode van een jaar. Hierbij bestaat de mogelijkheid de periode als interim directeur met nog een jaar te verlengen.

Lees verder

Wil je onze collega worden?

Social media Noord-en Oost-Gelderland

De brandweer/Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland is vanzelfsprekend ook op social media te vinden. Tijdens incidenten informeren we omwonenden bijvoorbeeld over de bestrijding van het incident en bieden we hen een handelingsperspectief (bv 'Sluit ramen en deuren en zet de afzuiging uit'). Maar gelukkig komen niet alleen incidenten aan bod, ook is er aandacht voor leuke dingen. Bijvoorbeeld een bijzondere inzet van de brandweer. Of een bezoek van een schoolklas aan de kazerne bijvoorbeeld. Maar ook vacatures bij de brandweer/veiligheidsregio. En natuurlijk is er ook aandacht voor de werving van nieuwe brandweercollega's!
Volg ons daarom op Facebook, Twitter en LinkedIn voor al deze berichten!

Voor de jeugd

DSC_0052.JPG