Na brand woning onbewoonbaar in Almelo

12 oktober 2021
Door regio: Twente

In de nacht van maandag op dinsdag heeft in een woning aan de Jasmijnstraat in Almelo een brand plaatsgevonden. Bij aankomst bleek het fel te branden en zijn meerdere blusvoertuigen ingezet om de brand te bestrijden. We hebben uitbreiding naar aangrenzende woningen kunnen voorkomen. De woning is onbewoonbaar. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Meerdere blusvoertuigen gealarmeerd

Rond 03.15 uur werd er een melding gemaakt van een brand in de woning. Bij aankomst van de brandweer waren vlammen te zien aan de voorzijde van de woning. Omdat het om een tussenwoning gaat, heeft de meldkamer direct meerdere blusvoertuigen gealarmeerd. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand uitgebreid is naar aangrenzende woningen.

Woning na brand onbewoonbaar

De bovenverdieping van de woning is uitgebrand en daarmee is de woning is onbewoonbaar verklaard. Drone Argus is ingezet om met een warmtebeeldcamera de brand van bovenaf te controleren of er nog hotspots waren. Team Brandonderzoek gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box