#watdoejijover4minuten

15 oktober 2021
Door regio: IJsselland

Brandweer IJsselland is weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vandaag is de campagne #watdoejijover4minuten gestart. De gehele maand kan gesolliciteerd worden naar de functie van brandweervrijwilliger voor een brandweerpost bij jou in de buurt.

Brandweer IJsselland zoekt vrijwilligers voor de posten Balkbrug, Bergentheim, Dalfsen, De Krim, Deventer, Diepenveen, Genemuiden, Giethoorn, Gramsbergen, Hardenberg, Heeten, Heino, IJsselmuiden, Luttenberg, Nieuwleusen, Oldemarkt, Olst, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijk, Vollenhove, Welsum, Wesepe, Wijhe en Zwartsluis.

#Wat doe jij over 4 minuten?

Het brandweervak is veelzijdig. In slechts een paar minuten tijd kan de dag van een brandweervrijwilliger er compleet anders uitzien. Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Je staat klaar voor je buren, je dorp of stad. Zij mogen altijd een beroep op je doen. In slechts een paar minuten tijd kan jouw dag er heel anders uitzien. Je laat al het werk vallen, want iedere seconde telt en jij bent degene die het verschil kan maken. Samen met je brandweercollega’s doe je ontzettend belangrijk werk, werk om trots op te zijn.

Informatieavonden

Op 8, 9, 10 en 11 november organiseert de brandweer informatieavonden voor belangstellenden. Daar wordt meer informatie gegeven over het traject om vrijwilliger te worden, zowel over de selectie als de opleiding. Maar ook over wat het betekent om vrijwilliger te zijn. De informatieavonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur.

  • Maandag 8 november in de kazerne van Steenwijk, Vendelweg 3
  • Dinsdag 9 november in de kazerne van Zwartsluis, Zomerdijk 41a
  • Woensdag 10 november in de kazerne van Raalte, Aakstraat 2
  • Donderdag 11 november in de kazerne van Ommen, Schurinkstraat 44a

Solliciteren

Op deze pagina is alle informatie te vinden. Vanaf 18 oktober t/m 26 november kun je solliciteren op de functie van brandweervrijwilliger voor de post bij jou in de buurt.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box