VRGZ in actie voor Stichting ALS en Serious Request

18 december 2023
Door regio: Gelderland-Zuid

Hoe bijzonder! Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen, een van de 14 gemeenten in onze regio. Als Veiligheidsregio van deze mooie regio voelen we de verbinding met elkaar en de spirit om deze verschrikkelijke ziekte tegen te gaan. Onze medewerkers leveren individueel of gezamenlijk een bijdrage aan 3FM Serious Request. Daarom komt de VRGZ in actie voor Stichting ALS. Hierbij laten ze niet alleen zien dat ze hart hebben voor onze regio, maar ook dat ze graag iets goeds doen voor de maatschappij. Laten we onze handen ineenslaan, de portemonnee trekken, en laten zien dat onze regio niet alleen bekend staat om veiligheid, maar ook om een groot hart! Bekijk hier onze actiepagina en doneer.

Hoe bijzonder!

Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen, een van de 14 gemeenten in onze regio. Als Veiligheidsregio van deze mooie regio voelen we de verbinding met elkaar en de spirit om deze verschrikkelijke ziekte tegen te gaan. Onze medewerkers leveren individueel of gezamenlijk een bijdrage aan 3FM Serious Request. Hierbij laten ze niet alleen zien dat ze hart hebben voor onze regio, maar ook dat ze graag iets goeds doen voor de maatschappij. Laten we onze handen ineenslaan, de portemonnee trekken, en laten zien dat onze regio niet alleen bekend staat om veiligheid, maar ook om een groot hart! Bekijk hier onze actiepagina en doneer.

Er zijn verschillende acties op touw gezet

Helmenactie Post Lent

Brandweerpost Lent organiseert een helmenactie waarbij brandweercollega’s in de hele regio hun eigen, afgeschreven, helm kunnen overkopen.

HRM bakt heerlijke lekkernijen

In de week van het Glazen Huis bakt HRM heerlijke lekkernijen voor de collega’s op kantoor.

14-gemeententocht

Sector Crisisbeheersing organiseert op donderdag 21 december een 14-gemeententocht. Een team gemotiveerde fietsers maakt in één dag een tocht langs alle gemeentehuizen van de 14 gemeenten in onze regio. Zij starten bij de Multipost in Nijmegen en eindigen bij het gemeentehuis van Nijmegen, vlak naast het Glazen Huis. Het is een route van maar liefst 170 kilometer! Bij ieder gemeentehuis verdienen zij een stempel op hun stempelkaart. Uiteraard worden zij onderweg ondersteund door vrienden, familie en collega’s met eten, drinken en aanmoediging! Ook (een etappe) meefietsen is mogelijk. Aanmelden kan via deze link.

Bijzonder veilingitem

Naast het verzamelen van zoveel mogelijk donaties, levert de VRGZ ook nog iets speciaals aan, aan het Glazen Huis. Namelijk een nieuwe brandweerhelm met een brandweerexperience. Hierbij heb je de unieke kans om een dagje mee te lopen met het team van de Brandweer Gelderland-Zuid. Je mag drie personen meenemen met deze experience! Jullie krijgen een rondleiding op de blusboot, jullie gaan verschillende oefeningen doen zoals de ademluchtbaan en het openknippen van auto’s en nog véél meer. Houd onze socials in de gaten wanneer het veilingitem live gaat.

Unieke brandweer sneakers van Floris van Bommel

Hoevens Schoenen uit Zaltbommel heeft ons een paar van deze exclusieve schoenen geschonken voor onze actie voor 3FM Serious Request. Intern gaan we deze bijzondere sneakers veilen en de hoogste bieder gaat ervandoor met dit unieke paar van Floris van Bommel.

VRGZ in actie voor Stichting ALS

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box