Uitnodiging: Webinar Stop CO-vergiftiging

24 januari 2022
Door regio: Limburg-Noord

Wat is koolmonoxide, ook wel CO genoemd, precies? Waarom wordt het een ‘sluipmoordenaar’ genoemd? Hoe herken en voorkom ik een CO-vergiftiging? En hoe kan ik, ondanks de stijgende gasprijzen, mijn woning tóch op een veilige manier warm houden? Tijdens het webinar ‘Stop CO-vergiftiging’! beantwoorden experts van Brandweer, GGD en Techniek Nederland in een uurtje tijd alle vragen rondom koolmonoxidevergiftiging.

Experts en sprekers over CO-vergiftiging

  • Namens de Brandweer: Monique Leijssen-Verwijst (Medewerker Brandveilig Leven), geeft toelichting over hoe je een koolmonoxidevergiftiging kan voorkomen.
  • Namens de GGD: Hans Overman (Medewerker Medische Milieukunde), geeft toelichting over wat de invloed van koolmonoxide kan zijn op de gezondheid van mensen. En hoe zij zelf kunnen zorgen voor een gezond binnenmilieu.
  • Gastspreker: Fred Vos van Techniek Nederland, geeft toelichting over het belang van een goed werkend verwarmingstoestel en de controle daarvan.

Wanneer en waar

Datum:                Donderdag 3 februari 2022
Tijdstip:               19.30 – 20.30 uur
Locatie:               Online webinar

Voor wie

Het webinar ‘stop CO-vergiftiging’ is gratis en voor inwoners uit Noord- en Midden Limburg.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met woensdag 2 februari.

Klik hier om je aan te melden.

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Op donderdag 3 februari ontvang je van ons de eenvoudige inloginstructies. Je hoeft alleen zelf nog te zorgen voor een comfortabele stoel en een lekker hapje en drankje, de rest verzorgen wij!

Meer informatie

Mocht 3 februari niet uitkomen, maar wil je wel graag informatie over koolmonoxide? Kijk dan op www.co-wijzer.nl of www.brandweer.nl.

 

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Hans Overman, Fred Vos en Monique Leijssen-Verwijst

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box