Start bouw kazerne Middenmeer en Dirkshorn is een feit!

04 maart 2024
Door regio: Noord-Holland Noord

Na een lange aanlooptijd voor een nieuwe kazerne in Middenmeer en Dirkshorn. Zijn beide projecten gestart met de werkzaamheden.

Op een koude 4 december kwam de ploeg van Dirkshorn samen met teamcommandant Mostapha Nazih. Directeur Krishna Taneja en burgemeester Marjan van Kampen samen op de bouwplaats waar de nieuwe brandweerkazerne van Dirkshorn te staan komt. Onder leiding van de aannemer mochten postcommandant Dennis Roos samen met zijn zoons en burgmeester Marjan van Kampen de eerste paal slaan.

Afgelopen maandag 26 februari, wederom een koude dag, kwam de ploeg van Middenmeer samen met teamcommandant Mostapha Nazih. Directeur Krishna Taneja en burgemeester Rian van Dam samen op de bouwplaats aan de Hoornseweg om ook hier de eerste paal te slaan. Burgemeester Rian van Dam had hier de eer.

Voor Dirkshorn wordt er verwacht dat de brandweerkazerne in augustus 2024 klaar zal zijn en Middenmeer mag als alles volgens planning gaat eind juli de deuren al openen. Er wordt rekening gehouden met oefenruimtes, sanitaire voorzieningen voor alle genders en meer ruimte voor de auto’s, apparatuur en kantine.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box