Risicobeheersing presenteert resultaten 2021

03 maart 2022
Door regio: Brabant-Noord

Samen werken we aan veiligheid, ook het afgelopen jaar. Corona was ook het afgelopen jaar van invloed op onze dienstverlening, maar door onder andere nieuwe vormen van dienstverlening in te zetten, hebben we ons onverminderd ingezet om de (brand)veiligheid in onze regio te verbeteren.

Zo hebben we dankzij de inzet van de digitale zelfscan brandveiligheid zicht kunnen houden op de brandveiligheid in de regio Brabant-Noord, ook als we niet langs konden gaan voor een brandveiligheidscontrole. Daarnaast bereiden we ons intensief voor op de komst van de Omgevingswet aan de hand van het programma Omgevingswet.

Bekijk de website vrbn.nl voor meer informatie over de Omgevingswet.

Eén overzicht

Benieuwd naar de resultaten? Klik hier om de interactieve PDF te downloaden, waarin je door op de buttons te klikken meer te weten komt over de prestaties en activiteiten van 2021. Bekijk alle cijfers, ook per gemeente, en lees meer over onze succesvolle projecten.

Risicobeheersing presenteert resultaten

Verder bouwen

zetten ons ook in voor het brandveilig inrichten van de woon-, werk- en leefomgeving. Daar gaan we dit jaar mee verder. We zijn gestart met de hernieuwde Risicogerichte Toezichtstrategie Brandveiligheid 2022-2025 en we gaan de laatste fase in van de voorbereiding op de Omgevingswet.

Vragen of wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact op met jouw contactpersoon of mail ons naar risicobeheersing@brwbn.nl.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box