Risicobeheersing presenteert resultaten 2020

22 april 2021
Door regio: Brabant-Noord

Samen werken we aan veiligheid, ook het afgelopen jaar. Al is de coronacrisis van invloed geweest en kon een aantal werkzaamheden niet of in mindere mate plaatsvinden, gelukkig heeft sector Risicobeheersing ook veel wel kunnen doen.

Wij leverden zelfs een bijdrage aan belangrijke zaken voor de coronacrisis. Zo gaven wij adviezen voor tijdelijk opvanglocaties van corona patiënten en ontwikkelden wij een digitale zelfcheck als alternatief voor fysieke controles.

Eén overzicht

Benieuwd naar de resultaten? Klik op onderstaande afbeelding. Met dit interactieve document kom je meer te weten over onze prestaties en activiteiten van het afgelopen jaar. Bekijk alle cijfers, ook per gemeente, en lees meer over de kansen, uitdagingen en succesvolle projecten.

Bekijk hier het jaaroverzicht

Samen bouwen

In ons werk ondersteunen wij gemeenten, bedrijven, instellingen en bewoners in het brandveilig inrichten van de woon-, werk- en leefomgeving. Daar gaan we in 2021 mee verder! Sommige controles worden ingehaald en we bereiden ons voor op de komst van de Omgevingswet per 1 januari 2022.

Meer weten?

Vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact op met jouw contactpersoon of mail ons risicobeheersing@brwbn.nl

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box