Open dag Brandweer Zwolle op 6 juli

20 juni 2024
Door regio: IJsselland

Op zaterdag 6 juli 2024 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Brandweer Zwolle een open dag. Ontdek de wereld van de brandweer: leer alles over brandveiligheid, brandbestrijding en reddingsoperaties.

Tijdens de open dag is er van alles te doen en te zien. Zo kun je de brandweerauto’s van dichtbij bekijken, kun je onder leiding van de Jeugdbrandweer zelf een brand blussen, je energie kwijt op een groot brandweerspringkussen en zijn onze duikers te vinden in de duiktank. Ook zijn onze collega’s van Brandveilig Leven aanwezig om je van alles te vertellen over brandveiligheid en staat ook het Rode Kruis klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Verder op het programma

Of wat dacht je van:

  • Demonstraties vlam in de pan blussen
  • Demonstraties bevrijding bij verkeersongeval
  • Demonstraties van een vuurspuwer

Parkeren en praktische informatie

Kom zo veel mogelijk op de fiets als dat kan. Je kunt je fiets parkeren op de gemeentewerf aan de Morsestraat, vlak achter de kazerne. Kom je met de auto? Die kun je parkeren op het terrein van PostNL, schuin tegenover de kazerne (ingang parkeerterrein zit aan de Anthony Fokkerstraat).

Het adres van de brandweerkazerne is Marsweg 39 in Zwolle. Meer informatie over de open dag en het programma vind je op www.brandweer.nl/ijsselland/open-dagen-en-evenementen/

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box