Brandweer Groningen zoekt vrijwilligers!

04 november 2022
Door regio: Groningen

Vandaag start een wervingscampagne voor het werven van nieuwe vrijwilligers in de provincie Groningen. We zoeken collega’s voor meer dan 15 kazernes.

De insteek van de nieuwe campagne is dat de brandweervrijwilliger iemand is die klaarstaat voor de omgeving. Het maakt niet uit of het een man of vrouw is, het gaat om die persoon. Vandaar dat we een statement willen maken en het woord brandweerman hebben uitgelicht, met ‘man’ doorgestreept.

Verhalen

In de verhalen vertellen vrijwilligers waarom ze ervoor hebben gekozen om bij de brandweer te gaan. Het doel hiervan is dat mensen zich in de verhalen herkennen en ook enthousiast worden. Daarnaast kunnen de verhalen vragen beantwoorden die bij mensen leven, bijvoorbeeld over het combineren van je dagelijkse werk met het brandweerwerk. Alle verhalen zijn terug te vinden op www.wordbrandweervrijwilliger.nl.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina. Of misschien ken je iemand in je omgeving die geïnteresseerd is? Deel dan de oproep op je eigen social media-kanalen.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box