Vakinhoudelijk medewerker B – TFL

Wij zoeken een vakinhoudelijk medewerker B - TFL in cluster Oost (schaal 8 en 36 uur per week). Houd jij van zo’n uitdaging? Lees dan verder.

Wat is de Veiligheidsregio?

De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen de 26 gemeenten en de hulpdiensten. Om de veiligheid in de regio Midden- en West- Brabant te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises, bundelen de 26 gemeenten, de GHOR (Geneeskundige Hulpverlening Organisatie in de Regio) de brandweer en de politie de krachten. Dit houdt in dat in de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant deze verschillende diensten en besturen intensief samenwerken op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

Wat doet de afdeling TFL (Techniek Facilitair Logistiek)?

De afdeling TFL is binnen het cluster Oost verantwoordelijk voor het onderhoud van al het materieel, materiaal en de gebouwen van dit cluster. Afdeling TFL verzorgt tevens mede de facilitaire en logistieke taken binnen het cluster. Daarnaast is afdeling TFL van Cluster Oost themaverantwoordelijk voor voertuigen en bepakkingen van de brandweer Midden- en West-Brabant.

Wat doet de vakinhoudelijk medewerker B TFL?

Jij stelt werkprocessen op voor het thema Voertuigen en Bepakkingen, monitort het naleven van werkafspraken binnen dit thema binnen BMWB, onderhoud en beheert het beheersysteem binnen cluster Oost, neemt deel namens cluster Oost in verschillende projecten en houdt jezelf bezig met het door ontwikkelen van het proces Voertuigen en Bepakkingen richting toekomstige ontwikkelingen met als uitgangspunt van repressief naar preventief handelen.

Plaats in de organisatie

De werkzaamheden worden verricht onder hiërarchische verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd TFL.

Wat verwachten wij van jou?

Jij houdt van aanpakken en ziet het werk. Jij hebt ervaring in de techniek hebt oog voor werkprocessen (en ontwikkelingen) in je vakgebied en brengt deze onderbouwd in. Jij hebt affiniteit met de brandweer en de werkprocessen die zich hiermee verband houden.

Jij kunt zelfstandig werken, jij kunt goed plannen en prioriteren en bent van nature gericht op samenwerking en communiceren. Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij hebt een positieve en enthousiaste instelling.

Jij hebt bij een afgeronde MBO 4 opleiding en beschikt over een HBO denk- en werkniveau. Daarnaast heb jij ervaring op het gebied van voertuigen en bepakkingen welke wij bij de brandweer gebruiken. Jij hebt ervaring in het werken met  Microsoft Office (Word, Outlook, Excel) en bij voorkeur met het (beheer)systeem Topdesk. Jij bent minimaal in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Jouw werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden wij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget van 17,05%. De functie is ingedeeld in schaal 8 (minimaal € 2.335,- tot maximaal € 3.376,- bruto bij een 36-urige werkweek). De Veiligheidsregio MWB kent geen reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. Jouw standplaats is Tilburg.  Jouw aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd van 1 jaar met de intentie om deze om te zetten naar vast.

Wil je reageren?

De vacatures worden zowel in- als extern gelijktijdig opengesteld.

Wil jij meer weten over deze functie, neem dan contact op met Johan van Zuijlen, hoofd TFL, cluster Oost, telefoonnummer: 06-51563560. Of reageer vóór 25 februari 2019 via de website van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in op woensdag 6 maart 2019.

Tilburg-Centrum
Fabriekstraat 34
5038 EN Tilburg
088-2250100

Delen