Servicepunt Medewerker TFL (Techniek, Facilitair en Logistiek)

Wij zoeken een Servicepunt medewerker TFL in cluster Zuid (schaal 7 en 36 uur per week).
Houd jij van zo’n uitdaging? Lees dan verder.  

Wat is een veiligheidsregio?

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen de 26 gemeenten en de hulpdiensten. Om de veiligheid in de regio Midden- en West- Brabant te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises, bundelen de 26 gemeenten, de GHOR (Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen), de brandweer en de politie de krachten. Dit houdt in dat in de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant deze verschillende diensten en besturen intensief samenwerken op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

Wat doet de afdeling TFL (Techniek Facilitair Logistiek)?

De afdeling TFL is binnen het cluster Zuid verantwoordelijk voor het onderhoud van al het materieel en materiaal. Afdeling TFL onderhoudt 8 brandweerkazernes en verzorgt de logistiek binnen het cluster. Daarnaast is afdeling TFL van Cluster Zuid verantwoordelijk voor het beheer van ademlucht van de brandweer Midden- en West Brabant.

Wat doet de Servicepunt medewerker?

Je werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het coördineren en technisch voorbereiden van twee thema’s, apparatuur ademlucht voor de gehele Veiligheidsregio en gebouwbeheer voor het Brandweercluster Zuid, waarbij je de werkzaamheden grotendeels op kantoor realiseert. Je bent regionaal specialist (inhoudsdeskundige) op het gebied van ademlucht, je maakt meerjarige onderhoudsplannen, instructiekaarten en doet bestellingen. Middels een onderhoud- en controlesysteem monitor je de keuringen en het onderhoud dat in de hele regio wordt uitgevoerd, onderzoek je trends, kosten en storingen. Je onderhoudt contacten met leveranciers en collega’s uit de gehele regio. Je bent voor het cluster het aanspreekpunt voor storingen en onderhoud aan de gebouwen. Je coördineert eventuele werkzaamheden aan de kazernes met de desbetreffende Gemeente (zij zijn eigenaar van de gebouwen) en verstrekt, in overleg met het afdelingshoofd, opdrachten voor reparaties. Je maakt meerjarenplannen voor het onderhoud, zodat de gebouwen gebruiksvriendelijk en functioneel zijn en hebt daarbij uiteraard ook oog voor de financiële- en begrotingstechnische aspecten.

Plaats in de organisatie
De werkzaamheden worden verricht onder hiërarchische verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd TFL.

Wat verwachten wij van jou?

Je steekt je handen uit je mouwen en ziet het werk. Je denkt mee en pakt dingen zelfstandig op. Met deze kwaliteiten ontzorg je de organisatie. Je bent accuraat en van nature gericht op samenwerking en communiceren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een positieve, enthousiaste instelling en komt op voor je eigen mening. Je hebt een relevante opleiding op MBO 4 niveau afgerond of je hebt een aantoonbaar MBO niveau 4 werk- en denkniveau met aanvullende kennis en ervaring op het vakgebied. Hierbij gaat de voorkeur naar ervaring of opleiding in de sector Werktuigbouw, Bouwkunde is een pre. Je hebt een technisch inzicht en bent handig met EXCEL en WORD. Je bent in het bezit van het rijbewijs B, rijbewijs C is een pré.

Wat bieden wij jou?

Je werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden wij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • een vaste aanstelling (na een jaar voldoende functioneren);
  • een bruto salaris tussen de € 2040,- en € 2986,- per maand (schaal 7 CAR UWO);
  • een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,8% van je salaris, dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden zoals extra pensioen, een onbelaste kilometervergoeding, vergoeding studiekosten, aanschaf fiets of extra vakantie-uren;
  • een goede pensioenregeling en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Je standplaats is brandweer kazerne Breda, Tramsingel 71 Breda.

Wil je reageren?

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Christian Timmers, Hoofd TFL, Cluster Zuid, algemeen telefoon nummer 088-2250200 of e-mail naar Christian.timmers@brandweermwb.nl.

Stuur vóór 21 mei 2018 a.s. je motivatie en cv via deze link.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 30 mei 2018.

Breda
Tramsingel 71
4814 AC Breda
088 225 01 00

Delen