Secretaresse

Binnen Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, organisatieonderdeel brandweer, zoeken wij een secretaresse voor 32 uur per week.

In deze functie werk je voor het Brandweercluster Oost (standplaats Tilburg).

Houd jij van zo’n uitdaging? Lees dan verder.

Wat is de veiligheidsregio?

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen de 26 gemeenten en de hulpdiensten. Om de veiligheid in de regio Midden- en West- Brabant te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises, bundelen de 26 gemeenten, de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de regio), de brandweer en de politie de krachten. Dit houdt in dat in Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant deze verschillende diensten en besturen intensief samenwerken op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

Wat doet de brandweer?

Brandweer Midden- en West-Brabant is verantwoordelijk voor het uitvoeren van brandweertaken. De brandweer is een robuuste en betrouwbare partner binnen de veiligheidsregio. Cluster Oost bedient het gebied van de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek. 
Het clusterbureau is gevestigd in de brandweerkazerne van Tilburg.

Wat doet de secretaresse?

De secretaresse ondersteunt de clusterleiding, bestaande uit 4 MT leden.
Je ontzorgt het management, beheert agenda’s, handelt e-mail deels zelfstandig af. Je weet waar de prioriteiten liggen en speelt hier adequaat op in. Je bewaakt lopende afspraken en acties, bereidt vergaderingen voor en notuleert zo nodig.
Je ondersteunt de primaire processen en verricht de meer complexe management- en organisatie ondersteunende taken. Dit houdt in dat je zorgt voor het aanleveren van diverse benodigde rapportages voor het management.

Wat verwachten wij van je?

Je hebt minimaal een aantoonbaar MBO-4 denk- en werkniveau. Je beschikt over relevante diploma’s, bijvoorbeeld MBO-secretarieel, Schoevers, Office Management. Je hebt aantoonbare ervaring in dit werkveld. Je kent en werkt met het Microsoft Office (365) pakket, waaronder ook Excel en PowerPoint. Ervaring en/ of affiniteit met publieke veiligheidsorganisaties (brandweer, politie, GHOR, e.d.) is een pré.
Je bent in staat om zelfstandig en in een team te werken.
In de hectiek van alledag ben je in staat om overzicht te houden, voortgang te bewaken en de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt een initiatiefrijke, flexibele werkhouding, bent integer, accuraat, dienstverlenend, representatief en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk.

Wat bieden wij jou?

Je werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals:• een tijdelijke aanstelling voor de periode van 1 jaar, met de intentie om deze om te zetten naar vast.

  • een bruto salaris tussen de € 1.818,- en € 2.729,- bruto per maand (schaal 6 CAR-UWO) bij een 36-urige werkweek;
  • een Individueel Keuze Budget (van 17,05% van je bruto salaris) dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor flexibele arbeidsvoorwaarden zoals extra pensioen, fiscale uitruil kilometers, studiekosten, aanschaf fiets, of extra vakantie-uren;
  • een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant kent geen reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. De standplaats is kazerne Tilburg maar het is soms noodzakelijk andere kazernes binnen de regio te bezoeken. Hiervoor is een vergoeding dienstreizen van toepassing.

Wil je reageren?

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Leon Havermans, Clustercommandant brandweercluster Oost, telefoonnummer: 088- 2250105 of per mail: leon.havermans@brandweermwb.nl

Heb je interesse in deze functie solliciteer dan uiterlijk 3 april 2019 via de website van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdag 16 april te Tilburg.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tilburg-Centrum
Fabriekstraat 34
5038 EN Tilburg
088-2250100

Delen