Secretaresse

Bedrijfsgegevens

Nederland is verdeeld in 25 Veiligheidsregio’s. Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMWB) beslaat het gebied van Oisterwijk tot Bergen op Zoom en van de Belgische grens tot de provincie Zuid-Holland. VRMWB is een samenwerkingsverband waarbinnen de 26 gemeenten en hulpdiensten hun krachten bundelen om de veiligheid te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises.
De betrokken diensten en besturen werken intensief samen op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid. De werkzaamheden binnen de Veiligheidsregio worden uitgevoerd door ca 1.800 medewerkers en omvatten een grote diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden. Van vrijwillig Brandweermedewerker tot Adviseur Risicobeheersing, van Technisch Medewerker tot Communicatieadviseur; allemaal vormen ze een belangrijke schakel in het proces gericht op een veilige samenleving.

Wat doet de afdeling Ondersteuning?

De afdeling Ondersteuning binnen cluster Zuid is onder andere verantwoordelijk voor het bemensen van de receptie van de brandweerkazerne in Breda, vanwaar de andere posten (in totaal 1 beroepspost en 7 vrijwillige posten) bediend worden. Tevens biedt deze afdeling ondersteuning aan alle afdelingen binnen het cluster. Denk hierbij aan verwerken van de uitrukken en oefeningen, planning beroepsposten, verzorgen van bestellingen, het maken van afspraken, notuleren en allerlei voorkomende werkzaamheden op administratief gebied.

Functie

We zoeken een Secretaresse die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, een flexibele instelling heeft, kritisch en accuraat kan werken en zich mede verantwoordelijk voelt voor het functioneren van de afdeling.

In deze functie heb je veel contact met in- en externe partijen en is het dus noodzakelijk dat je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Wij vragen

Je hebt minimaal een MBO-4 diploma in een administratieve richting of aantoonbare- en relevante werkervaring (aantoonbaar d.m.v. EVC of recente capaciteitenonderzoek) op dit niveau. Je hebt aantoonbare ervaring met Excel, word en outlook en daarnaast werk je graag met cijfers.

Ervaring en/of affiniteit met het brandweerwezen is een pré.

Wij bieden

Je werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De functie van Secretaresse is ingedeeld in salarisschaal 6 CAR-UWO, max. € 2.662,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Je standplaats is de kazerne in Breda (Tramsingel 71).

De functie is tijdelijk (5 maanden) voor de vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof, met uitzicht op vaste aanstelling bij goed functioneren voor 18 uur per week, waarbij de vrijdagochtend in ieder geval onderdeel uitmaakt van je werkrooster.

Contactgegevens

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Jack Suijkerbuijk, telefoonnummer 088-22 50 200. Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan uiterlijk 30 juli 2017 via onderstaande button 'solliciteren'.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdag 1 augustus 2017.

Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Breda
Tramsingel 71
4814 AC Breda
088 225 02 00

Delen