Onderhoudsmedewerkers B - TFL

Wat is de Veiligheidsregio?

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen de 26 gemeenten en de hulpdiensten. Om de veiligheid in de regio Midden- en West- Brabant te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises, bundelen de 26 gemeenten, de GHOR (Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen), de brandweer en de politie de krachten. Dit houdt in dat in Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant deze verschillende diensten en besturen intensief samenwerken op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

Wat doet de Brandweer?

Brandweer Midden- en West-Brabant omvat, naast de sectoren Risicobeheersing, Incidentbestrijding en Crisisbeheersing, vijf (geografische) clusters waarbinnen men zich bezighoudt met de voorbereiding op en de uitvoering van de brandweerzorg. Bovendien is aan elk cluster één of meer brand- en/of hulpverleningsspecialisme toebedeeld.

Wat doet de afdeling TFL (Techniek Facilitair Logistiek)?

De afdeling TFL is binnen het cluster Oost verantwoordelijk voor het onderhoud van al het materieel, materiaal en de gebouwen van dit cluster. Afdeling TFL verzorgt tevens mede de facilitaire en logistieke taken binnen het cluster. Daarnaast is afdeling TFL van Cluster Oost themaverantwoordelijk voor voertuigen en bepakkingen van Brandweer Midden- en West-Brabant.

Wat doet de Onderhoudsmedewerker B?

Je verricht onder meer technisch, facilitair, en/of logistiek uitvoerende (onderhouds-) werkzaamheden. Je voert 2e en 3de lijns onderhoud uit (preventief en correctief). Je verricht keuringen en inspecties. Je zorgt ervoor dat de voorraad in het magazijn op orde is. Je zorgt dat het materieel in orde is. Je hebt zo nodig in de uitvoering contact met leveranciers. Je houdt in de uitvoering van je werk rekening met eisen rondom ARBO en veiligheid. Daarnaast verricht je diverse technische en ondersteunende werkzaamheden, je bent flexibel inzetbaar in het onderhoud. Dit kunnen ook uitvoerende werkzaamheden van wat meer specialistische aard zijn, waarbij grotendeels zelfstandig wordt gewerkt.

Wat verwachten wij van jou?

Je steekt je handen uit de mouwen, je houdt van aanpakken en ziet het werk. Je bent handig in techniek hebt oog voor ontwikkelingen in je vakgebied en brengt deze onderbouwd in. Je hebt affiniteit met de brandweer. Je kunt zelfstandig werken, je werk plannen en prioriteren en bent van nature gericht op samenwerking en communiceren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een positieve en enthousiaste instelling.

Je hebt een (bijna) afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van mobiliteitstechniek/ bedrijfsvoertuigen met aanvullende kennis en of ervaring op het vakgebied. Je houdt je vakkennis up to date. Je hebt ervaring in het werken met Microsoft Office (Word, Outlook, Excel), Office 365 en bij voorkeur met het (beheer)systeem Topdesk. Je bent minimaal in bezit van rijbewijs B en C. Verder ben je bereid om incidenteel buiten de reguliere werktijden technisch ondersteunende werkzaamheden te verrichten.

Wat bieden wij jou?

Je werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden wij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • De functie is ingedeeld in schaal 5 (min. € 1.705,- max € 2.599,- bruto bij een 36-urige werkweek).
  • Een Individueel Keuze Budget van 16,8% met fiscaal aantrekkelijke uitruildoelen zoals uitruil reiskosten woon-werkverkeer, extra pensioen, vergoeding studiekostenregeling, aanschaf fiets. 
  • 144 vakantie-uren, met mogelijkheid tot extra aankoop van uren.
  • Aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen.
  • Een goede pensioenregeling via ABP en collectieve ziektekostenverzekering.
  • De aanstelling is aanvankelijk voor bepaalde tijd van 1 jaar, met de intentie om de functie om te zetten naar vast.

Veiligheidsregio MWB kent geen reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. Jouw standplaats is Tilburg, echter er worden ook werkzaamheden verricht op andere posten/locaties.

Wil je reageren?

De vacatures worden zowel in- als extern gelijktijdig opengesteld. De Veiligheidsregio MWB streeft er naar om een afspiegeling te zijn van de maatschappij en willen ons personeelsbestand hierop afstemmen en is daarom vooral op zoek naar jongeren.

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Johan van Zuijlen, hoofd TFL, cluster Oost, telefoonnummer: 06-51563560.

Solliciteren kan tot en met 17 juni a.s. via de website van Veiligheidsregio Midden en West-Brabant. Beschrijf in je sollicitatiebrief waarom jij beschikt over de gevraagde competenties. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 juni a.s. in de middag.

Tilburg-Centrum
Fabriekstraat 34
5038 EN Tilburg
088-2250100

Delen