Onderhoudsmedewerker B - TFL (2FTE)

Wij zoeken twee Onderhoudsmedewerkers B - TFL (Techniek, Facilitair En Logistiek) in cluster Oost (schaal 5 en 36 uur per week).
Houd jij van zo’n uitdaging? Lees dan verder.

Wat is de Veiligheidsregio?

De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen de 26 gemeenten en de hulpdiensten. Om de veiligheid in de regio Midden- en West- Brabant te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises, bundelen de 26 gemeenten, de GHOR (Geneeskundige Hulpverlening Organisatie in de Regio) de brandweer en de politie de krachten. Dit houdt in dat in de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant deze verschillende diensten en besturen intensief samenwerken op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

Wat doet de Brandweer?

Brandweer Midden- en West-Brabant omvat, naast de sectoren Risicobeheersing, Incidentbestrijding en Crisisbeheersing, vijf (geografische) clusters waarbinnen men zich bezighoudt met de voorbereiding op en de uitvoering van de brandweerzorg. Bovendien is aan elk cluster één of meer brand- en/of hulpverleningsspecialisme toebedeeld.

Wat doet de afdeling TFL (Techniek Facilitair Logistiek)?

De afdeling TFL is binnen het cluster Oost verantwoordelijk voor het onderhoud van al het materieel, materiaal en de gebouwen van dit cluster. Afdeling TFL verzorgt tevens mede de facilitaire en logistieke taken binnen het cluster. Daarnaast is afdeling TFL van Cluster Oost themaverantwoordelijk voor voertuigen en bepakkingen van de brandweer Midden- en West-Brabant.

Wat doet de Onderhoudsmedewerker B?  

Je verricht onder meer technisch, facilitair, en/of logistiek uitvoerende (onderhouds-) werkzaamheden. Je voert 2e en 3de  lijns onderhoud uit (preventief en correctief). Je verricht (eenvoudige) keuringen en inspecties. Je zorgt ervoor, dat voorraad op orde is, je bestelt verbruiksartikelen m.b.v. Topdesk, je zorgt dat materiaal in orde is. Je hebt zo nodig in de uitvoering contact met leveranciers. Je houdt in de uitvoering van je werk rekening met eisen rondom ARBO en veiligheid. Daarnaast verricht je diverse technische en ondersteunende werkzaamheden, je bent flexibel inzetbaar in het onderhoud. Dit kunnen ook uitvoerende werkzaamheden van wat meer specialistische aard zijn, waarbij grotendeels zelfstandig wordt gewerkt.

Plaats in de organisatie

De werkzaamheden worden verricht onder hiërarchische verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd TFL.

Wat verwachten wij van jou?

Je steekt je handen uit de mouwen, je houdt van aanpakken en ziet het werk. Je bent handig in techniek hebt oog voor ontwikkelingen in je vakgebied en brengt deze onderbouwd in. Je hebt affiniteit met de brandweer.

Je kunt zelfstandig werken, je werk plannen en prioriteren en bent van nature gericht op samenwerking en communiceren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een positieve en enthousiaste instelling.

Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van mobiliteitstechniek/ bedrijfsvoertuigen met aanvullende kennis en of ervaring op het vakgebied. Je hebt ervaring in het werken met Microsoft Office (Word, Outlook, Excel) en bij voorkeur met het (beheer)systeem Topdesk. Je bent minimaal in bezit van rijbewijs B en bij voorkeur C.

Verder ben je bereid om incidenteel technisch ondersteunende werkzaamheden te verrichten bij (repressieve) incidenten.

Wat bieden wij jou?

Je werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden wij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget van 16,3%. De functie is ingedeeld in schaal  5 (min. € 1.663,- max € 2.535,- bruto bij een 36-urige werkweek). De Veiligheidsregio MWB kent geen reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. Jouw standplaats is Tilburg, echter er worden ook werkzaamheden verricht op andere posten/locaties. Je aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd van 1 jaar met de intentie om deze om te zetten naar vast.

Wil je reageren?

De vacatures worden zowel in- als extern gelijktijdig opengesteld. Voor deze functie richten wij ons voornamelijk op de doelgroep jonge werkzoekenden (tot 25 jaar), dit gezien de leeftijdsopbouw van het huidige team.

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Johan van Zuijlen, hoofd TFL, cluster Oost, telefoonnummer: 06-51563560. Of reageer vóór 20 april a.s. met je motivatie en cv naar: sollicitatie@brandweermwb.nl onder vermelding van de functienaam en vacaturenummer BRW-.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 20 van 2017.

Tilburg-Centrum
Fabriekstraat 34
5038 EN Tilburg
088-2250100

Delen