Administratief Medewerker

Voor Brandweer Midden- en West-Brabant, cluster West (dit omvat de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die de afdeling Ondersteuning komt versterken.

Wat is de Veiligheidsregio?

Nederland is verdeeld in 25 Veiligheidsregio’s. Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMWB) beslaat het gebied van Oisterwijk tot Bergen op Zoom en van de Belgische grens tot de provincie Zuid-Holland. De VRMWB is een samenwerkingsverband waarbinnen de 26 gemeenten en hulpdiensten hun krachten bundelen om de veiligheid te vergroten en beter voorbereid te zijn op rampen en crises. De betrokken diensten en besturen werken intensief samen op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen en handhaving van openbare orde en veiligheid.

De werkzaamheden binnen de Veiligheidsregio worden uitgevoerd door circa 1800 medewerkers en omvatten een grote diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden.

Van vrijwilliger tot 24-uursdienstmedewerker, van technisch medewerker tot communicatieadviseur; allemaal vormen ze een belangrijke schakel in het proces gericht op een veilige samenleving.

Wat doet de afdeling Ondersteuning?

De afdeling Ondersteuning binnen cluster West is onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen van alle afdelingen binnen het cluster zoals het verwerken van de uitrukken en oefeningen, planning van de beroepsbezetting, verzorgen van bestellingen, het maken van afspraken, notuleren en allerlei voorkomende werkzaamheden op administratief gebied. Daarnaast zorgt deze afdeling voor het bemensen van de receptie van de brandweerkazerne in Roosendaal, van waaruit de andere posten (totaal 3 beroepsposten en 21 vrijwillige posten) bediend worden.

Wat verwachten wij van je?

Je hebt een MBO-4 diploma in een administratieve richting. Je hebt aantoonbare ervaring met Excel, Word en Outlook en daarnaast werk je graag met cijfers.

We zoeken een Administratief Medewerker die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, een flexibele instelling heeft, kritisch en accuraat kan werken en zich mede verantwoordelijk voelt voor het functioneren van de afdeling.

In deze functie heb je veel contact met in- en externe partijen en is het dus noodzakelijk dat je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Daarnaast ben je integer, gezien de vertrouwelijkheid van de gegevens binnen de afdeling.

Daarom moet je ook beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wat bieden wij jou?

Je werkomgeving is boeiend, uitdagend en dynamisch. Daarbinnen bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie van Administratief Medewerker is ingedeeld in salarisschaal 5 CAR-UWO, max. € 1.126,00 bruto per maand bij een 16-urige werkweek. Je standplaats is de kazerne in Roosendaal. De functie is voor 16 uur per week, waarbij de vrijdagochtend in ieder geval onderdeel uitmaakt van je werkrooster.

Wil je reageren?

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Nico Koolen, op telefoonnummer 088 - 22 50 400.

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan vóór 18 september via ons intranet of website www.veiligheidsregiomwb.nl.

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 28 september 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Roosendaal
Laan van Brabant 16
4701 BK Roosendaal
088 2250400

Delen