Stramproy

Kazerne post Stramproy

Op 17 mei is de kazerne van Stramproy officieel geopend en daarmee ook in gebruik genomen. Brandweer Stramproy is ontzettend blij met zijn nieuwe kazerne. Deze staat op dezelfde locatie als de oude kazerne.

Er is een lange weg vooraf gegaan aan de bouw van de nieuwe kazerne. Er zijn veel besprekingen geweest, gesprekken met de gemeente en gemeenteraad, brandweer en later de Veiligheidsregio en nu, tien jaar later staat hij er. Een functionele kazerne waar het korps Stramproy de komende 30 jaar mee vooruit kan. Om het geheel naar wens rond te krijgen heeft het korps van Stramproy zelf ook de handen uit de mouwen gestoken, door zelf mee te werken aan de afwerking van het gebouw. Een groot compliment aan het korps Stramproy.

De Veiligheidsregio, in samenwerking met de gemeente Weert, heeft brandweer Stramproy niet alleen een mooi gebouw, maar daarmee ook het vertrouwen gegeven een operationeel korps in Stramproy belangrijk te vinden voor de brandweerzorg in Stramproy en aangrenzende dorpen.

Stramproy
Bergerothweg 34
6039 AM Stramproy
088-1190500

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen