Vacature Medewerker Incidentbestrijding

 • Venlo/Roermond
 • 21 februari 2019

 

Bij de afdeling Incidentbestrijding is per direct een vacature voor:

Medewerker Incidentbestrijding, 3 x

Het betreft een structurele functie, in eerste instantie voor één jaar. Bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. De Medewerker Incidentbestrijding komt werken bij de beroepspost Venlo & Roermond. In de toekomst kan de Medewerker Incidentbestrijding op diverse locaties binnen de Veiligheidsregio ingezet worden.

Inhoud van de functie

 • Je verricht taken in het kader van basisbrandweerzorg, dienstverlening en regionale specialismen;
 • Je voert algemene werkzaamheden uit;
 • Je voert voorbereidende en technische werkzaamheden uit bij de werkplaats voor ademlucht, planvorming, opleiden en oefenen, en de remise; In de toekomst kan dit takenpakket verbreed worden.
 • Je bent afwisselend werkzaam in 24-uursdiensten en dagdiensten en nachtdiensten.

 Wat wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Technische kennis/inzicht is een pré;
 • Minimaal diploma Manschap A;
 • Rijbewijs B, bij voorkeur rijbewijs C;
 • Goede medische, psychische en fysieke conditie;
 • Stressbestendig, teamspeler, verantwoordelijkheidsbesef, communicatief en sociaal vaardig.

Wat wij bieden
Een boeiende functie in een levendige en uitdagende organisatie. De functie is gewaardeerd op salarisschaal 6 van de CAR–UWO, max. € 2.729,-- bruto per maand gebaseerd op een fulltime aanstelling (norm 1 januari 2018) aangevuld met een onregelmatigheidstoelage. Inschaling vindt mogelijk plaats in een aanloopschaal (salarisschaal 5), afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Tevens is sprake van interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder per 1 januari 2017 een vrij besteedbaar persoonlijk budget, genaamd het Individueel Keuzebudget (IKB). Dit persoonlijk budget geeft je meer flexibiliteit en maatwerkmogelijkheden.

Aangezien de functie van Medewerker Incidentbestrijding als een bezwarende functie is aangemerkt, is hoofdstuk 9A CAR/UWO van toepassing. Dit betekent dat de functionaris maximaal 20 jaar deze bezwarende functie mag uitoefenen en een verplichting heeft om deel te nemen aan het 2e Loopbaanbeleid.

Bij gelijke geschiktheid heeft een kandidaat met een woonafstand tot de kazerne van max. 15 minuten voorrang in het selectieproces. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Een ‘doe-dag’ met brandweergerelateerde activiteiten, maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Interesse?
Ben jij die medewerker Incidentbestrijding waar wij naar zoeken? Stuur dan uiterlijk 4 maart 2019 je motivatiebrief en cv op, reageer via https://www.vrln.nl/vacatures. Meer informatie over de functie kun je inwinnen bij Tineke Smedts, teamleider incidentbestrijding cluster Venlo t.smedts@vrln.nl of 088-1190660.

De ‘doe-dag’ wordt gehouden op vrijdag 15 maart 2019 en duurt de gehele dag.

De 1e selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 22 maart 2019.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld!

Veiligheidsregio Limburg-Noord

De Veiligheidsregio Limburg-Noord (VRLN) is een jonge organisatie (2010). Ons doel is een efficiënte en hoogwaardige organisatie te creëren van brandweerzorg, geneeskundige zorg en -hulpverlening en rampenbestrijding, vanuit één regionaal bestuurlijke regie. De organisatie fungeert als samenwerkende partij van én voor 15 gemeenten in de regio Limburg-Noord, bestaande uit ongeveer 515.000 inwoners.

De VRLN heeft 600 medewerkers, voornamelijk actief binnen de GGD, GHOR en de Brandweer. Daarnaast zijn er bij de brandweer een groot aantal vrijwilligers actief.   

Delen