Pareltje voor vrijwilligers van het eerste uur

  • Venlo
  • 02 april 2019

Afgelopen woensdagavond zijn drie vrijwilligers van het eerste uur bij Brandveilig Leven, Daan Jans, Bert Gitmans en Wally Delissen verrast met een pareltje.

Het pareltje, dat werd overhandigd door Hannie Baarends, is een landelijke symbolische erkenning voor collega’s die net dat stapje extra zetten voor Brandveilig Leven.

In juni 2015 werd het eerste pareltje in Limburg-Noord aan Karin Willemse uitgereikt. Met regelmaat is dit “clubje van vier” in elke uithoek van onze regio te vinden om het team Brandveilig Leven uit de brand te helpen bij hun activiteiten.

Met de nodige humor en passie bezorgen zij deelnemers een gezellige bijeenkomst, maar wordt ook zeer zeker op een serieuze wijze de aandacht gefocust op het belang van brandveiligheid en zelfredzaamheid.

Dus de hoogste tijd deze vrijwilligers, met hun partners in het complot, eens te verrassen en in het zonnetje te zetten!

Mede dankzij de inzet van ál onze vrijwilligers zijn wij als Brandveilig Leven in staat om, in samenwerking met tal van organisaties, voorlichting te geven en in te zetten op het verhogen van de brandveiligheid in onze hele regio.

Delen