Tijs van Lieshout neemt afscheid

  • Venlo
  • 23 maart 2017

Tijs van Lieshout neemt met ingang van 15 mei 2017 afscheid als algemeen directeur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Hij gaat een nieuw avontuur aan als algemeen directeur bij de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant.

Kleur
Algemeen directeur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord, Tijs van Lieshout heeft 'kleur' aan de organisatie gegeven. Met brandweerrood, GGD-wit en multi-paars heeft de VRLN weer kleur bekend. Met een heldere stip op de horizon zette Tijs van Lieshout een duidelijke koers uit voor Limburg-Noord. ‘Daarbij is hij erin geslaagd zowel bij de deelnemende gemeenten, als het veiligheids- en gezondheidsbestuur én de interne organisatie vertrouwen te wekken’, aldus Antoin Scholten voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Opvolging
Het Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord hecht waarde aan een zorgvuldig, doch spoedig proces van opvolging. Streven is om een waarnemingsperiode te voorkomen, dan wel zo kort mogelijk te houden. Op basis van een profielschets wordt de werving- en selectieprocedure in gang gezet. 

Delen