Jac Rooijmans nieuwe algemeen directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord

  • Venlo
  • 23 maart 2017
Benoeming nieuwe algemeen directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord

Het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord is bijzonder verheugd met de benoeming van Jac Rooijmans als algemeen directeur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Met ingang van 1 augustus 2017 volgt hij Tijs van Lieshout op, die vanaf 15 mei 2017 werkzaam is bij de Veiligheidsregio in Midden- en West Brabant.

‘Ik ben erg blij met de benoeming van de heer Jac Rooijmans’, aldus Antoin Scholten voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord. ‘Gezien zijn ervaring, brede netwerk en verbindende kracht ben ik ervan overtuigd dat hij als nieuwe algemeen directeur een positieve bijdrage levert aan de Veiligheidsregio in Limburg-Noord.’  

Algemeen Directeur VRLN
De heer Jac Rooijmans is op dit moment plaatsvervangend en waarnemend Kwartiermaker Landelijke Meldkamer. Hij heeft de afgelopen jaren diverse functies binnen het openbaar bestuur vervuld. Voorafgaand aan zijn huidige functie was hij directeur van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. Daarvoor was hij districtschef van de Politie Limburg-Noord.

Jac Rooijmans: ‘Ik ben blij en vereerd met mijn benoeming als algemeen directeur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Samen, werken aan meer veiligheid en betere gezondheid met medewerkers en partners die trots zijn op hún regio, daar kijk ik erg naar uit. Samen, schouder aan schouder voor de inwoners van Noord- en Midden Limburg. Samen en met betrokkenheid van onze opdrachtgevers, de 15 deelnemende gemeenten en de gemeenteraden in het bijzonder.’

Tijdelijke waarneming
In de tussenliggende periode van 15 mei tot 1 augustus 2017 zal adjunct-directeur Ruud Verwiel de functie van algemeen directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord waarnemen.

 

Foto: Jac Rooijmans, Nieuwe algemeen directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord


 

Delen