Ploegchef

Durf jij je in te zetten voor de veiligheid van onze burgers, ondernemers en dieren? Ben jij de enthousiaste, gedreven ploegchef met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je zin in een uitdaging? Dan ben jij degene die wij zoeken!

2 Ploegchefs m/v (gemiddeld 36 uur per week)

Brandweer Limburg-Noord is een onderdeel van de veiligheidsregio Limburg-Noord. De brandweer Limburg-Noord kent 2 beroepsposten; Venlo en Roermond. Momenteel zijn we druk bezig om de 24 uursdiensten te harmoniseren naar een uniforme werkwijze.

Wat wij vragen:

  • Je geeft leiding aan de ploeg waarvoor je verantwoordelijk bent. Je weet wat er speelt, haakt hierop in en zorgt voor een goede sfeer binnen de ploeg
  • Je maakt verbinding en zoekt de samenwerking op met je collega’s om tot gezamenlijke resultaten te komen.
  • Je zorgt ervoor dat het vakmanschap van de ploeg up to date blijft.
  • Je kijkt over de grenzen van de ploeg / post heen en draagt actief bij aan de organisatiebrede ontwikkelingen. Je bent daarbij een sparringpartner voor de teamleider.
  • Een ruimschootse ervaring als bevelvoerder en bekendheid met de 24-uurs dienst is een pré.
  • Je sluit aan en draagt bij aan onze ambitie waarin we willen werken met zelfstandige, vakkundige, trotse en resultaatgerichte medewerkers.
  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau.

Wat wij bieden:
Een uitdagende functie in een omgeving die volop in ontwikkeling is. Salariëring vindt plaats conform indicatieve schaal 9 van de CAR–UWO, max. € 3.805,-- bruto per maand gebaseerd op een fulltime dienstverband (norm 1 januari 2018). Tevens is sprake van interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vrij besteedbaar persoonlijk budget, genaamd het Individueel Keuzebudget (IKB). Dit persoonlijk budget geeft je meer flexibiliteit en maatwerkmogelijkheden. Daarnaast ontvang je voor het verrichten van onregelmatige diensten een toelage onregelmatige dienst (TOD).

Interesse?
Ben jij die gemotiveerde, betrokken en enthousiaste ploegchef waar wij naar zoeken? Klik dan op http://vrln.nl/vacatures en upload je motivatie en CV vóór 23 april 2018.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 17 mei 2018.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Roermond
Minderbroederssingel 36
6041 KK Roermond
088-1190500

Delen