Medewerker omgevingsveiligheid

Studeer jij deze zomer af en ben jij vastbesloten je in de praktijk verder te ontwikkelen tot een professional in risicobeheersing?

Ben je aan het werk in het ruimtelijke domein en overweeg je een overstap te maken naar de Veiligheidsregio?

Dan is onze vacature voor een

Medewerker omgevingsveiligheid (36 uur)

een uitgelezen kans voor jou, om die ambitie waar te maken!

Het betreft een tijdelijke functie binnen de afdeling Risicobeheersing van de Veiligheidsregio Limburg-Noord* voor de periode 1 juli 2019 tot 1 juli 2020.

Profielschets:

Als (beginnend) professional zet jij je kennis van en visie op (fysieke) veiligheid in bij de diverse werkprocessen in Risicobeheersing. Je bent in staat in teamverband én zelfstandig je taak uit te voeren, stelt je dienstbaar op en je bent bereid om te leren en jezelf ontwikkelen. Je durft vragen te stellen en jouw mening/visie in te brengen als jij dat van belang acht voor het (team)resultaat. Waarbij wij weer kunnen leren van jouw verfrissende ideeën voor risicobeheersing.

In deze tijdelijke werkplek verricht je uitvoerende taken  in de diverse werkprocessen van risicobeheersing, zoals ondersteuning bij de voorbereiding op de nieuwe omgevingswet, de advisering in het kader van externe veiligheid, informatiemanagement en inhoudelijke projecten. Dat doe je in samenwerking met een Adviseur of Specialist Risicobeheersing.

Wij vragen:

  • Een afgestudeerd HBO’er in een relevante opleiding in het domein van fysieke veiligheid of integrale veiligheid;
  • Een Initiatiefrijke, ambitieuze en resultaatgerichte kandidaat;
  • Een samenwerkingsgerichte houding;
  • Affiniteit met werken binnen een politiek bestuurlijke context.

Wij bieden:

  • Een boeiende en afwisselende functie, met een passend salaris;
  • De mogelijkheid om te ontdekken waar jouw passie ligt binnen de brede scope van risicobeheersing en te groeien als professional;
  • Een enthousiast en hulpvaardig team van collega’s met gedrevenheid voor de preventieve taak van de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Interesse?
Ben jij die Medewerker omgevingsveiligheid die wij zoeken? Stuur ons dan uiterlijk 18 juni 2019 je motivatiebrief en CV door naar https://www.vrln.nl/vacatures te gaan en in de vacature te klikken op “direct solliciteren”.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 26 juni 2019.

Meer informatie over de wervingsprocedure  kun je inwinnen bij Hannie Baarends, afdelingscoördinator Risicobeheersing, h.baarends@vrln.nl.
------

*) De Veiligheidsregio Limburg-Noord (VRLN) is een jonge organisatie, groeiend vanuit een recente wet- en regelgeving (2010). Ons doel is een efficiënte en hoogwaardige organisatie te creëren van brandweerzorg, geneeskundige zorg en -hulpverlening en rampenbestrijding, vanuit één regionaal bestuurlijke regie. De organisatie fungeert als samenwerkende partij van én voor 15 gemeenten in de regio Limburg-Noord, bestaande uit ongeveer 515.000 inwoners.

De VRLN is werkgever voor bijna 600 medewerkers in vaste dienst, zij zijn voornamelijk actief binnen de GGD, GHOR en de Brandweer. Daarnaast zijn er vooral binnen de brandweerorganisatie een groot aantal vrijwilligers actief.

Een breed scala aan vakgebieden bevinden zich binnen de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Hierdoor zorgt de organisatie altijd voor een levendig, inspirerend en uitdagend werkveld! Binnen de VRLN wordt gewerkt met kerncompetenties, voor iedere functie geldt dat kandidaten flexibel, klantgericht, professioneel zijn en goed kunnen samenwerken.

De afdeling risicobeheersing levert producten en diensten die bijdragen aan het voorkomen, reduceren en beheersen van risico’s op gebied van fysieke veiligheid. Wij adviseren de gemeenten bij de uitvoering van hun toezichts-en handhavingstaken. Tevens leveren onze activiteiten informatie op die gebruikt wordt bij de voorbereiding van brand- en incidentbestrijding.

Delen