Medewerker incidentenbestrijding 36 uur per week

Om de paraatheid van de brandweer te verbeteren zoeken wij met ingang van 1 januari 2020 voor de afdeling Incidentbestrijding meerdere Medewerkers Incidentbestrijding, 36 uur per week.

Als medewerker Incidentbestrijding zal je binnen de gehele regio inzetbaar zijn op diverse kazernes. je krijgt een vaste standplaats (in beginsel Venlo of Roermond), maar de mogelijkheid bestaat dat je flexibel in de regio wordt ingezet. Dit kan zijn in dagdienst, avonddienst of 24-uursdienst, doordeweeks en/of in het weekend.

Inhoud van de functie:

  • Je verricht taken in het kader van basisbrandweerzorg, dienstverlening en regionale specialismen;
  • Je voert algemene werkzaamheden uit;
  • Je voert voorbereidende en technische werkzaamheden uit bij de werkplaats voor ademlucht, planvorming, vakbekwaam en materieel.

Wat wij vragen:

  • Je beschikt over minimaal een MBO III diploma;
  • Technische kennis/inzicht is een pré;
  • diploma Manschap of bevelvoerder; 
  • Rijbewijs B, bij voorkeur rijbewijs C;
  • Goede medische, psychische en fysieke conditie;
  • Een stressbestendige teamspeler met verantwoordelijkheidsbesef, die communicatief en sociaalvaardig en uiteraard ook flexibel is.

Wat wij bieden:
Een boeiende en afwisselende functie in een uitdagende organisatie. Het betreft in eerste instantie een fulltime functie van 36 uur per week voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. 

Salariëring vindt plaats conform schaal 6 van de CAR/UWO, max. €2.846.- bruto per maand gebaseerd op een fulltime aanstelling (norm 1 januari 2020). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring en opleiding. Tevens is sprake van interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vrij besteedbaar persoonlijk budget, genaamd het Individueel Keuzebudget (IKB).

Interesse?
Ben jij die medewerker incidentenbestrijding waar wij naar zoeken? Solliciteer en upload hier je motivatie en CV. Een ‘DOE-dag’ maakt onderdeel uit van het selectieproces en deze wordt gehouden op vrijdag 1 november 2019 en duurt de gehele dag.  De 1e selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 8 november 2019. Een tweede gesprek  en/of assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.      

Meer informatie over de wervingsprocedure kun je inwinnen via personeelenorganisatie@vrln.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie en de DOE-dag kun je contact opnemen met Jeroen Hermanns, teamleider incidentenbestrijding cluster Roermond j.hermanns@vrln.nl of 088-1190579.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Delen