Medewerker Incidentbestrijding, 36 uur per week

Voor de afdeling Incidentbestrijding zijn wij op zoek naar 3 nieuwe medewerkers. Als medewerker Incidentbestrijding ben je binnen de gehele regio inzetbaar op diverse kazernes. Je krijgt een vaste standplaats (in beginsel Venlo of Roermond), maar de mogelijkheid bestaat dat je flexibel in de regio wordt ingezet. Dit kan dagdienst, avonddienst of 24-uursdienst, doordeweeks en/of in het weekend zijn.

Inhoud van de functie:

  • Je verricht taken in het kader van basisbrandweerzorg, dienstverlening en regionale specialismen;
  • Je voert algemene werkzaamheden uit;
  • Je voert voorbereidende en technische werkzaamheden uit bij de werkplaats voor ademlucht, planvorming, vakbekwaam en materieel.

Wat wij vragen:

  • Je beschikt over bij voorkeur een MBO IV diploma;
  • Technische kennis/inzicht is een vereiste;
  • Diploma Manschap is een pré, echter geen vereiste;
  • Rijbewijs B, bij voorkeur rijbewijs C;
  • Goede medische, psychische en fysieke conditie;
  • Een stressbestendige teamspeler met verantwoordelijkheidsbesef, die communicatief en sociaalvaardig en uiteraard ook flexibel is.

Wat wij bieden:
Een boeiende en afwisselende functie in een uitdagende organisatie. Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

De functie van vakvolwassen Medewerker incident bestrijding is functioneel ingeschaald in schaal 6 van de CAR/UWO, (max € 2.846,- bruto per maand gebaseerd op een fulltime aanstelling, norm 1 januari 2020) en wordt aangevuld met een onregelmatigheidstoelage. Inschaling vindt plaats in aanloopschaal 5, (max € 2.711,-) afhankelijk van opleiding en werkervaring. Tevens is sprake van interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vrij besteedbaar persoonlijk budget, genaamd het Individueel Keuzebudget (IKB).

Aangezien de functie van Medewerker Incidentbestrijding als een bezwarende functie is aangemerkt, is hoofdstuk 9A CAR/UWO van toepassing. Dit betekent dat de functionaris maximaal 20 jaar deze bezwarende functie mag uitoefenen en een verplichting heeft om deel te nemen aan het 2e Loopbaanbeleid, waardoor een focus op blijvende persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.

Interesse?
Ben jij die medewerker Incidentbestrijding die wij zoeken? Ga dan naar https://www.vrln.nl/vacatures en upload daar je motivatie en cv.

Wij maken graag gebruik van het inwinnen van referenties tijdens de briefselectie, deze is gepland op dinsdag 16 juni 2020. Daarom vragen wij je één of twee referenties met vermelding van telefoonnummer in je brief of cv op te nemen die we mogelijk op 16 juni kunnen benaderen.

Als je wordt uitgenodigd voor de selectie zal de eerste ronde bestaan uit een  ‘DOE-dag’, deze wordt gehouden op vrijdag 26 juni 2020 en bestaat uit 2 dagdelen waarbij halverwege de dag een selectie moment plaats vindt. Heb je de DOE-dag succesvol afgerond dan volgt een selectiegesprek, deze zijn gepland op 2 juli 2020. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op donderdag 9 juli 2020.

Eventueel kan een tweede gesprek  en/of assessment onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.   

Meer informatie over de wervingsprocedure kun je inwinnen via personeelenorganisatie@vrln.nl
Voor inhoudelijke vragen over de functie en de DOE-dag kun je vanaf 1 juni contact opnemen met

Tineke Smedts, teamleider incidentbestrijding cluster Venlo, t.smedts@vrln.nl of 088-1190660

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld! 

Limburg-Noord
Nijmeegseweg 42
5916 PT Venlo
077-3598777

Delen