Manager Crisisbeheersing

Spreekt het domein veiligheid je aan? Heb je ervaring als tactisch leidinggevende en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar aanstormend talent dat het aandurft om als aankomend strategisch manager onze organisatie te versterken!

Wat heb jij in huis?
Je bent ambitieus en durft voor je mening uit te komen. Eigenschappen als verandervermogen, overtuigingskracht en relativeringsvermogen zijn jou niet vreemd, evenals een proactieve houding. Je houdt van het bouwen en onderhouden van netwerken. Je bent sterk gericht op samenwerking met zowel interne- als externe partijen. Je bent in staat om voor jouw afdeling concrete doelen en resultaten neer te zetten. Het opereren in een bestuurlijk/ politiek krachtenveld zie je als een uitdaging.
Daarnaast ben je iemand die niet bang is om dingen uit te proberen en vooral ook om te leren. Je staat er voor open om binnen onze organisatie te starten als tactisch manager en je de komende jaren verder te ontwikkelen tot het niveau van strategisch manager. Hierin word je vanuit de organisatie ondersteund en begeleid. Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau en ook aantoonbare ervaring als tactisch leidinggevende zijn voor deze functie een vereiste.

Waar sta jij voor aan de lat?
De afdeling Crisisbeheersing zorgt voor de voorbereiding van een inzet bij een ramp of crisis. Je geeft leiding aan een gedreven team van specialisten in het domein veiligheid. Het betreft een team van voornamelijk HBO- opgeleiden met een hoog ambitieniveau. Als afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor de noodzakelijke verbinding met externe partners zoals gemeenten, politie, defensie en zorgketenpartners. Intern zorg je voor de verbinding met de Limburgse Meldkamer, de GGD/GHOR, het team Bevolkingszorg van de 15 gemeenten en de afdelingen Risicobeheersing en Brandweerzorg. Je focus ligt de komende tijd op de doorontwikkeling van de afdeling, die zich vooral richt op de samenwerking met de zuidelijke regio’s (in het bijzonder met Zuid-Limburg).

Je bent lid van het managementteam van Veiligheidsregio Limburg-Noord en treedt ook op als Regionaal Operationeel Leider in crisissituaties. Vanuit je affiniteit met de thema’s Informatie en Technologie heb je de rol van programmamanager op concern- en MT-niveau.

Wat bieden wij?
Een boeiende functie in een uitdagende organisatie, die je de mogelijkheid biedt om in te stappen als tactisch manager met potentie door te groeien tot strategisch manager. Veiligheidsregio Limburg-Noord vindt een gezonde balans tussen werk en privé voor haar medewerkers belangrijk en biedt om die reden veel eigen ruimte en flexibiliteit. Naast een aantal interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden, ontvang je een vrij besteedbaar budget, het zogenaamde Individueel Keuzebudget (IKB).

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging tot in totaal twee jaar. Toon je gedurende deze periode aan door te kunnen groeien naar het gewenste strategische niveau, dan staat niets een vaste aanstelling in de weg.

De functie is bij aanvang indicatief gewaardeerd conform schaal 12 van de CAR/UWO, maximaal € 5.520,- bruto per maand. De uiteindelijke functie van strategisch manager is gewaardeerd conform schaal 14 van de CAR/UWO, maximaal € 6574,- bruto per maand. Het bruto maandsalaris is gebaseerd op een aanstelling van 1,0 fte, zijnde 36 uur per week (norm 1 januari 2018). Inschaling vindt afhankelijk van opleiding en werkervaring plaats.

Gezien de leeftijdsopbouw van de organisatie stimuleren wij graag young professionals, die toe zijn aan hun volgende carrièrestap, om te reageren.

Stuur je motivatiebrief en cv naar: www.vrln.nl/vacatures.

Meer informatie over de wervingsprocedure kun je inwinnen via personeelenorganisatie@vrln.nl en over de inhoud van de functie bij Jac Rooijmans, directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord (088-1190221).

Delen