Vacature Adviseur P&O

Heb jij de drive om bij te dragen aan een optimale verbinding tussen P&O en het primair proces? Met als doel een optimale dienstverlening en goede resultaten en werkplezier? Beschik je over een visie op HRM, de uitvoering en toepassing daarvan en kun je anderen daarin meenemen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Profiel van de functie
Je maakt deel uit van het team P&O dat valt onder de afdeling Bedrijfsondersteuning. De organisatie is na enkele jaren van schaalvergroting volop in ontwikkeling. Naast reguliere P&O werkzaamheden zijn de kernwoorden voor de ontwikkeling van het team P&O: doorontwikkeling naar business partner rol en het vormgeven van het programma vitaal en veerkrachtig. Je komt terecht in een dynamische en uitdagende omgeving waarin je veel ontwikkelingen mee kunt vormgeven.

Inhoud van de functie
Je draagt op een vernieuwende wijze bij aan de ambities van de organisatie en je vertaald deze naar het HRM werkveld op het gebied van advies en beleid;

  • je adviseert directie en management  over organisatie brede ontwikkelingen en afdelingsspecifieke HR vraagstukken;
  • je beschikt over het vermogen om beleidsontwikkelingen te initiëren, te beïnvloeden en deze te vertalen naar praktisch handelen;
  • je bent een ondernemende persoon die duidelijke doelen stelt en realiseert, omgevingsbewust is, initiatieven neemt en de kwaliteit van de diensten, producten en processen kritisch toetst en verbetert;
  • je benadert vraagstukken integraal, je legt gemakkelijk contact op alle niveau’s, bent sensitief op de belangen van diverse partijen en weet draagvlak te organiseren, zodat je gezamenlijk stappen voorwaarts kan zetten.

Wat wij vragen

  • een afgeronde HBO opleiding Personeel en Arbeid of vergelijkbaar;
  • sterke adviesvaardigheden;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • analytisch vermogen;
  • een klantgerichte houding;
  • kennis van de CAR UWO is een pré.

Naast bovenstaande punten zijn we op zoek naar een collega die in zijn werk wordt ervaren als een vakkundige, plezierige en tegelijkertijd stevige gesprekspartner, die de vraag achter de vraag weet te raken. Je werkt vanuit verbinding en gaat graag de dialoog aan.  Je hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen en je weet je de cultuur van een organisatie of een onderdeel daarvan snel eigen te maken.

Interesse?
Ben jij die Adviseur P&O waar wij naar zoeken? Voor meer informatie bekijk je de website van Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Limburg-Noord
Nijmeegseweg 42
5916 PT Venlo
077-3598777

Delen