Vrijwilligers gezocht!

Brandweer Kennemerland zoekt enthousiaste vrijwilligers (mannen en vrouwen) die het korps komen versterken. Vrijwilligers die actief bijdragen aan de veiligheid van de directe omgeving. Heb je hart voor je woonplaats of de gemeente waar je werkt en heb je altijd al bij de brandweer gewild? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zoeken brandweervrijwilligers die werken en/of wonen in de gemeenten waar wij vacatures hebben. Afhankelijk van het korps vragen wij u 's avonds, in de weekenden en/of overdag beschikbaar te zijn.

Opleiding en training
Een brandweervrijwilliger krijgt twee jaar lang een basisopleiding voor manschap. Deze opleiding is afwisselend in de avonduren en op zaterdag. Daarnaast oefenen we minimaal één avond in de week op de kazerne om de brandweertaken goed te blijven beheersen. Daarnaast ontvangt u een vergoeding voor het oefenen en de inzetten.

Meer weten?
Kom eens kijken op de oefenavond bij de brandweerpost van je gemeente. Je kunt je vragen dan direct stellen aan de aanwezige ploegchef. Op de pagina's van de posten staat vermeld wanneer de wekelijkse oefenavond is.

 Veel gestelde vragen vrijwilliger

Kennemerland
Zijlweg 200
2015 CK Haarlem
023-5159500

Posten in Kennemerland

Wij gebruiken cookies