Senior medewerker Verwerving en Projecten

Voor de sector Incidentbestrijding, team Techniek & Materieel zoeken we een enthousiaste Senior medewerker Verwerving en Projecten voor 36 uur p.w.

Jouw werkzaamheden

De senior medewerker verwerving en projecten is binnen de sector Incidentbestrijding samen met de medewerker verwerving en projecten verantwoordelijk voor het verwerven van alle brandweeruitrusting (persoonlijke beschermingsmiddelen, voer-/vaartuigen, communicatiemiddelen e.d.). Als projectleider formuleer je samen met de gebruikers de functionele eisen en bereidt op basis hiervan het programma van eisen en de (sub)gunningscriteria voor. Ondersteund door de inkooporganisatie draag je zorg voor het tot stand komen van het bestek dat na vaststelling gepubliceerd wordt. Het betreft hier (meervoudig) onderhandse, nationale en Europese aanbestedingsprojecten. Je bent voor deze projecten na het sluiten van een overeenkomst ook verantwoordelijk voor de initiële bestelling, afname en begeleiding van de implementatie.

Je standplaats is Zandvoort, maar je werkt ook regelmatig vanuit andere locaties. I.v.m. afstemming met vrijwillige collega’s kan het voorkomen dat je ’s avonds of in het weekend werkt.

Ons aanbod

Een afwisselende functie binnen een sector met enthousiaste en gedreven medewerkers. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. De aanstelling wordt – bij goed functioneren – na een jaar omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.795 maximaal € 4.225,- (schaal 10) bij een aanstelling van 36 uur. Het salaris wordt aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het IKB.

Wij zoeken

Een enthousiaste collega met een positieve en praktische instelling, die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent in staat betrokkenen/gebruikers te binden aan het verwervingstraject en te zorgen voor een breed gedragen programma van eisen. Je kunt snel knel- en twistpunten signaleren en hierop anticiperen.

Verder beschik je over:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van inkoop-en contractmanagement;
  • aantoonbare kennis en ervaring in het leiden van projecten;
  • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • aantoonbare kennis van en ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen;
  • bij voorkeur een brandweeropleiding, in elk geval affiniteit met het repressieve brandweer vak;
  • organisatiesensitiviteit; flexibiliteit, integriteit;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • uitstekende sociale vaardigheden; je vindt gemakkelijk aansluiting bij onze medewerkers en (interne) partners;
  • rijbewijs B.

Brandweer Kennemerland zoekt daarnaast versterking voor het combirooster (repressieve inzet tijdens dagdienst) en een aantal operationele piketfuncties zoals bijvoorbeeld (H)OvD-B. Kandidaten die hiervoor inzetbaar zijn of bereid zijn hiervoor opgeleid te worden, hebben een pré in het selectietraject.

Met het oog op diversiteit binnen de brandweerorganisatie, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw en/of iemand met niet-westerse achtergrond.

Onze organisatie

De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de 10 gemeenten in de regio. Zij bestaat uit de GGD, de Brandweer, het Meld-, Informatie- en Coördinatiecentrum Kennemerland (MICK), het Veiligheidsbureau, Facilitair Bedrijf en de ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1200 medewerkers. Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. De Veiligheidsregio Kennemerland is één van de meest risicovolle Veiligheidsregio’s in Nederland. Meer informatie vind je op www.vrk.nl.

De sector Incidentbestrijding bestaat uit 4 clusters en een staf. De clusters bestaan uit repressieve posten en afdelingen met ‘koude’ taakgebieden. In het Cluster Techniek, Materieel, Logistiek en Planning zijn naast de repressieve posten ook de afdeling T&M en het Planbureau onder gebracht. De afdeling T&M is verantwoordelijk voor inkoop, verwerving, onderhoud en beheer van rollend en varend materieel en materiaal waaronder de persoonlijke beschermingsmiddelen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Reageer voor 8 maart 2019 via de website www.werkenbijdevrk.nl.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wim de Zwart, Clustermanager Incidentbestrijding, tel.: 06-53187491. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 maart 2019 op post Heemstede. Deze vacature is tegelijkertijd zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

Delen