Senior Medewerker Brandveiligheid (4ft)

De sector Risicobeheersing (team Brandveiligheid) is op zoek naar 4 enthousiaste collegae met een positieve instelling die graag de handen uit de mouwen steken en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Buiten kantoortijden ga je werkzaamheden uitvoeren bij bijvoorbeeld evenementen. Je bent in staat om nauwkeurig en precies te werken volgens vastgestelde instructies en procedures.

Wij zoeken een onderzoeker, verbinder, netwerker en teamplayer. Je toont eigenaarschap en kan zelfstandig werken. Wij zijn vooral op zoek naar energieke mensen met een grote ambitie om bij onze sector te werken, waarbij ervaring in het begin niet een grote rol speelt, maar ontwikkeling daar naar toe wel.

Jouw werkzaamheden:

 • Als medewerker van het team houd jij je bezig met taakgebieden bouwen, gebruik en evenementen in het kader van brandveiligheid.
 • Daarnaast zet jij je in voor werkzaamheden op het taakgebied van Brandveilig leven.
 • Je gaat binnen één van de vier specialistische taakgebieden werken.
 • Verder krijg je de mogelijkheid om inzetbaar te zijn bij incidentbestrijding als combimedewerker op de post Beverwijk, Heemstede en/of Zandvoort.
 • Inzetbaarheid als functionaris in de rampenbestrijding op de langere termijn.

Verder beschik je over:

 • Bij voorkeur in het bezit van een HBO diploma op een technisch vlak of;
 • In het bezit van een mbo-diploma, een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en de bereidheid om een relevant HBO diploma te behalen;
 • Het diploma specialist Brandveiligheid (of gelijkwaardig) of de bereidheid deze te behalen;
 • Rijbewijs B.

Onze sector
De sector Risicobeheersing (RB) bestaat uit een team Brandveiligheid en een team Regie. Het team Brandveiligheid kent een 3-tal functies op het gebied van brandveiligheid waaronder de functie Senior Medewerker Brandveiligheid. De Senior Medewerker Brandveiligheid legt verantwoording af aan de teammanager Brandveiligheid. Onze ambitie is om onderdeel te zijn van het regionaal kenniscentrum specifiek op het gebied van brandveiligheid.

Wat bieden wij:
Een afwisselende functie in een organisatie met enthousiaste en gedreven medewerkers die volop in ontwikkeling is. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.929,- (schaal 9) bij een aanstelling van 36 uur. Aangevuld met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waar onder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen. Daarnaast hebben wij flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Er is aandacht voor vitaliteit en (persoonlijke) ontwikkeling, zoals de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen, trainingen en workshops.

Onze organisatie
De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de 9 gemeenten in de regio. Zij bestaat uit de GGD, de Brandweer, het Veiligheidsbureau, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland en het Facilitair Bedrijf en ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1160 medewerkers (inclusief vrijwilligers). Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. Met Tata Steel, het Noordzee kanaal en Schiphol is de Veiligheidsregio Kennemerland één van de meest risicovolle Veiligheidsregio’s in Nederland. Wij willen het regionale kennis-en expertisecentrum zijn voor fysieke veiligheid en publieke gezondheid in Kennemerland! Ons handelen reflecteert wat wij als VRK(-ers) willen uitstralen; professioneel, collegiaal, klantgericht en betrouwbaar (integer). 

Solliciteren?
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Wij ontvangen dan graag een actueel cv en een motivatiebrief, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. Je kunt uiterlijk reageren tot en met 16 februari 2020. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnenkomen via www.werkenbijdevrk.nl.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de teammanagers Hans Blok (06-12954797) of Sandra Tol (06-10188531).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 en/of 5 maart, op de post Halfweg-Zwanenburg. 

Bijzonderheden:

 • Deze vacature is zowel intern als ook extern opengesteld.
 • Bij gelijke geschiktheid, gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.
 • Bij voorkeur worden er ook referenties aangeboden.
 • Een (E)assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
 • Medisch onderzoek kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure (alleen als de kandidaat bij incidentbestrijding wordt ingezet).
 • Een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Kennemerland
Zijlweg 200
2015 CK Haarlem
023 - 515 9500

Delen