Senior Medewerker Brandveiligheid

De sector Risicobeheersing is op zoek naar een Senior Medewerker Brandveiligheid (2x) voor 36 uur per week

Jouw werkzaamheden:

  • Als medewerker van het team houd jij je bezig met controles in het kader van brandveiligheid, advisering op onder andere bouwplannen, milieu, gebruik en evenementen.
  • Daarnaast zet jij je in voor werkzaamheden op het gebied van Brandveilig leven.
  • Verder krijg je de mogelijkheid om inzetbaar te zijn als repressief combimedewerker op de post Beverwijk, Heemstede en/of Zandvoort.
  • Inzetbaarheid als functionaris in de rampenbestrijding op de langere termijn.

Ons aanbod:
Een afwisselende functie in een organisatie met enthousiaste en gedreven medewerkers die volop in ontwikkeling is. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.805,- (schaal 9) bij een aanstelling van 36 uur. Het salaris wordt aangevuld met 17,05% Individueel Keuze Budget. Veiligheidsregio Kennemerland biedt een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken:
Een enthousiaste collega met een positieve instelling die graag de handen uit de mouwen steekt en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Buiten deze werktijden wordt je geacht werkzaamheden uit te voeren bij bijvoorbeeld evenementen. Je bent in staat om nauwkeurig en precies te werken volgens vastgestelde instructie en procedures. Wij zoeken een onderzoeker, afstemmer, netwerker en teamplayer.

Verder beschik je over:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • In het bezit van minimaal een mbo-diploma op een technisch vlak met de bereidheid om een
  • hbo-diploma te halen;
  • Het diploma specialist Brandveiligheid, of de bereidheid deze te behalen;
  • Rijbewijs B.

Met het oog op diversiteit binnen de brandweerorganisatie, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw en/of iemand met niet-westerse achtergrond.

Onze sector
De sector Risicobeheersing (RB) bestaat uit een 2-tal teams Brandveiligheid en een team Regie. De teams Brandveiligheid kennen een 3-tal functies op het gebied van brandveiligheid waaronder de Senior Medewerker Brandveiligheid. De Senior Medewerker Brandveiligheid legt verantwoording af aan de teammanager Brandveiligheid.

Onze organisatie
De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de 9 gemeenten in de regio. Zij bestaat uit de GGD, de Brandweer, het Veiligheidsbureau, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland en het Facilitair Bedrijf en ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1160 medewerkers. Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. Met Tata Steel, het Noordzee kanaal en Schiphol is de Veiligheidsregio Kennemerland één van de meest risicovolle Veiligheidsregio’s in Nederland.

Wij willen het regionale kennis-en expertisecentrum zijn voor fysieke veiligheid en publieke gezondheid in Kennemerland! Ons handelen reflecteert wat wij als VRK(-ers) willen uitstralen; professioneel, collegiaal, klantgericht en betrouwbaar.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Reageer voor 23 juni 2019 via de website www.werkenbijdevrk.nl.  Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Hans Blok, Teammanager Brandveiligheid & Administratie, telefonisch bereikbaar via 023-5649352 of met Sandra Tol, teammanager Brandveiligheid Risico Beheersing, telefonisch bereikbaar via 06-10188531.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 juni as op de post Halfweg-Zwanenburg.

Deze vacature is intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.

Delen