Brandweerman / brandweervrouw voor minimaal 5 uur per week

Brandweer Kennemerland zoekt enthousiaste mannen en vrouwen om ons korps te komen versterken. Heb je hart voor je woonplaats of de gemeente waar je werkt en heb je altijd al bij de brandweer gewild? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zoeken personen die werken en/of wonen in de gemeenten waar wij kazernes hebben, maar waar de kazerne niet 24 uur bemand is door beroepsbrandweer. Afhankelijk van de kazerne waar je solliciteert, vragen wij of je 's avonds, in het weekend of misschien juist overdag beschikbaar wil zijn. Dit gebeurt in overleg en nadat je een opleiding hebt gevolgd.

Opleiding en training
Je krijgt twee jaar lang een basisopleiding. Deze opleiding is afwisselend in de avonduren en op zaterdag. Daarnaast oefenen we één avond in de week op de kazerne om de brandweertaken goed te blijven beheersen. Vanaf de start van je opleiding oefen je al mee. En mag je ook mee op de uitruk. Voor het oefenen en de inzetten ontvang je een vergoeding.

Meer weten?
Kom eens kijken op de oefenavond bij de brandweerpost van je gemeente. Je kunt je vragen dan direct stellen aan de aanwezige leidinggevende. Op de pagina's van de posten en op social media staat vermeld wanneer de wekelijkse oefenavond is.

Veel gestelde vragen

Kennemerland
Zijlweg 200
2015 CK Haarlem
023 - 515 9500

Interesse?

Heb je interesse vul dan onderstaand formulier in.

Posten in Kennemerland

Delen