Kazerne Zuid-Beijerland

Over de kazerne

Je bent op je werk en je pieper gaat…een uitslaande brand bij jou in de buurt. Binnen een paar minuten schakel je om van je reguliere werk naar reddingswerk. Je komt snel in actie zonder dat je van tevoren weet wat er aan de hand is. Dag en nacht. 7 dagen per week. 365 dagen per jaar. De brandweer Zuid-Holland Zuid is op zoek naar gemotiveerde collega’s. Naar mannen én vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan, die zich willen inzetten voor de veiligheid van anderen. Versterk jij ons team?

Wilt u zich inzetten voor de veiligheid in Zuid-Beijerland? Wilt u werken in een team waarin men voor elkaar door het vuur gaat? Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging naast uw werk of huishouden? Dan kunt u ons uit de brand helpen! De brandweer in Zuid-Beijerland is dringend op zoek naar nieuwe collega’s.

Wie zijn wij?

De brandweer in Zuid-Beijerland bestaat momenteel uit vijftien vrijwilliger. Zij leveren dag en nacht een bijdrage aan de veiligheid in de gemeenten.

Waarom?

De brandweer in Zuid-Beijerland bestaat momenteel uit vijftien vrijwilligers. Vanwege de leeftijd gaan er binnen nu en enkele jaren een aantal collega’s de brandweer verlaten. Om de brandweerpost op sterkte te houden en te behouden voor het dorp zijn zo’n achttien brandweervrijwilligers noodzakelijk. We zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe collega’s. Helpt u ons uit de brand?

Wat kun je verwachten?

We bieden u als vrijwilliger de mogelijkheid om naast uw eigen baan of huishouden een professionele, afwisselende, uitdagende, maar vooral een gewaardeerde carrière bij de brandweer op te bouwen. U volgt een opleiding en oefent één avond in de week. Als vrijwilliger ontvangt u een vast maandelijkse vergoeding en een wisselende vergoeding afhankelijk van het aantal oefenuren en daadwerkelijke incidenten.

Wie zoeken wij?

We zoeken mannen én vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan. Naar mensen die tijdens kantooruren (of voor een deel) beschikbaar zijn. Bent u werkzaam in Zuid-Beijerland of werkt u in een continue- of ploegendienst? Dan is dit een voordeel!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse? Kom op woensdagavond langs bij de brandweerkazerne aan de Jan van der Heidenstraat 2 in Zuid-Beijerland. Of neem contact met ons op.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box