Kazerne Westerbork

Over de kazerne

De brandweer helpt.. niet zonder jou!

Op de brandweer kun je rekenen: altijd. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet! De brandweer in Westerbork is afhankelijk van betrokken mensen die daar wonen en/of werken. Deze mannen en vrouwen gaan bij een melding naar de brandweerpost, kleden zich razendsnel om tot hulpverlener en vertrekken als team naar het incident.

Wil jij ook iets betekenen?

Dat kan vanaf werk of vanuit huis. Liefst ben je vaak beschikbaar, maar laat werk of privé dat bij een melding niet toe, dan is die ruimte er ook. Vind je sommige incidenten of taken nog spannend? Dat geeft niet, want je opereert altijd als team: ieder zet zijn eigen talenten in om samen de klus te klaren! Voor jouw enthousiasme en inzet krijg je veel terug: actie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling, betrokken collega’s en dankbare inwoners.

Kom eens vrijblijvend kennismaken!

Je bent altijd welkom om eens een oefenavond bij te wonen. De deur staat elke woensdagavond om 19:30 uur voor je open! Zo krijg je gelijk een goed beeld van het werk en de mensen van de brandweer. Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op via brw-westerbork@vrd.nl

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box