Kazerne Wehl

Over de kazerne

De brandweerkazerne Wehl is een onderdeel van de veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

De brandweerkazerne Wehl aan de Didamseweg 26 in Wehl heeft de beschikking over 1 Tankautospuit, 1 Slangenwagen met motorspuit aanhanger daarnaast nog een dienstbus en een vee-takel. Wij voeren alle basis brandweer taken uit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op redding van groot vee met onze veetakel. Ons gebied bestaat uit de plaatsen: Wehl, Nieuw-Wehl, Kilder, Eldrik, Hummelo.

Kazerne Wehl contact: 06-51297882, p.lendering@vnog.nl

Durf jij de uitdaging aan?

Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. De brandweer Wehl zoekt nieuwe collega’s m/v om de uitrukken te kunnen blijven garanderen.

De brandweer in Wehl zoekt met name mensen die ook overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt), dan ben je zeer zeker ook van harte welkom!

Vergoeding

Als brandweerman/ vrouw red je bijvoorbeeld mensen in noodsituaties. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier. We bieden echter meer. Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

De brandweermensen van Wehl combineren hun dagelijks werk met het werk als brandweerprofessional. In geval van een melding komen zij naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Om dit te kunnen blijven doen, hebben wij jou nodig! Ben je tussen de 18 en 45 jaar oud dan ben je van harte welkom.
Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren.

Mogelijk ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via p.lendering@vnog.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Ook andere brandweerposten in de Achterhoek kunnen nieuw talent gebruiken. Kijk op www.brandweer.nl/vnog/ om welke posten het gaat.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box