Kazerne Stramproy

Over de kazerne

Op 17 mei 2019 is de kazerne van Stramproy officieel geopend en daarmee ook in gebruik genomen. Brandweer Stramproy is ontzettend blij met zijn nieuwe kazerne. Deze staat op dezelfde locatie als de oude kazerne.

Er is een lange weg vooraf gegaan aan de bouw van de nieuwe kazerne. Er zijn veel besprekingen geweest, gesprekken met de gemeente en gemeenteraad, brandweer en later de Veiligheidsregio en nu, tien jaar later staat hij er. Een functionele kazerne waar het korps Stramproy de komende 30 jaar mee vooruit kan. Om het geheel naar wens rond te krijgen heeft het korps van Stramproy zelf ook de handen uit de mouwen gestoken, door zelf mee te werken aan de afwerking van het gebouw. Een groot compliment aan het korps Stramproy.

De Veiligheidsregio, in samenwerking met de gemeente Weert, heeft brandweer Stramproy niet alleen een mooi gebouw, maar daarmee ook het vertrouwen gegeven een operationeel korps in Stramproy belangrijk te vinden voor de brandweerzorg in Stramproy en aangrenzende dorpen.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box