Kazerne Sneek

Over de kazerne

De brandweer komt niet alleen bij brand in actie. Als de pieper gaat, kan er van alles aan de hand zijn. Ook bij stormschade, rampen en verkeersongevallen wordt de hulp van de brandweer vaak ingeroepen. Wij zijn er voor het redden van mens en dier. Als brandweervrijwilliger heb je een mooi en dankbaar vak.

Informatiebijeenkomst

Bezoek één van de informatiebijeenkomsten op woensdag 31 januari om 19.30 uur of zaterdag 3 februari om 10.00 uur in de brandweerkazerne van Sneek aan de Malta 1. Brandweercollega’s staan dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt dan ook het materieel bekijken en misschien alvast wat oefenen. Kun je op één van deze dagen niet? Geen nood. Aanmelden kan alsnog via het formulier.

Stap jij bij ons in?

Spannend en uitdagend werk, een fantastisch en hecht team. En, misschien wel het allerbelangrijkste, de mogelijkheid je zinvol in te zetten voor je omgeving. Grijp die kans en stap in bij de brandweer! Bekijk hier de vacatures.

Wij zoeken momenteel collega’s op meerdere posten in Fryslân! Wil je meer informatie over het werken bij de brandweer? Schroom dan niet en vul gewoon vrijblijvend het formulier in!

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box