Kazerne Sint-Oedenrode

Over de kazerne

Brandweer Sint-Oedenrode is een korps dat bestaat uit 28 brandweervrijwilligers en bestaat al ruim 90 jaar! Ons verzorgingsgebied kan rekenen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers: betrokken mannen en vrouwen die wonen of (thuis)werken in de omgeving van de kazerne. Het brandweerwerk voeren zij uit naast hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden, een dankbare taak!

Word vrijwilliger bij de brandweer!

De brandweer staat 24/7 paraat en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilliger zijn bij de brandweer is goed te combineren met een ‘gewone’ baan. Vrijwilligers worden opgeroepen en komen naar de kazerne. Voel jij je betrokken bij jouw woon- en werkomgeving en wil jij je hiervoor inzetten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als brandweervrijwilliger bij brandweer Sint-Oedenrode!

Word brandweer bij brandweer Brabant-Noord

Informatieavond vrijwillige brandweer in Sint-Oedenrode

Op dinsdagavond 27 februari 2024 organiseert brandweer Sint-Oedenrode een vrijblijvende informatieavond voor geïnteresseerden in het brandweervak. Deze informatieavond start om 19:00 uur. Bekijk alvast de pagina over brandweervrijwilliger zijn om een eerste indruk te krijgen en meld je aan!

Voertuigen en specialismen

De brandweerkazerne in Sint-Oedenrode beschikt over tankautospuit 213731, hulpverleningsvoertuig 213771 en bus personeel/materiaal. Ons specialisme is het HV team (hulpverleningsteam).

Interesse in de brandweerwereld?

Ben je benieuwd of de wereld van de brandweer iets voor jou is? Maak je interesse kenbaar en neem contact op met kazernecommandant Frank van der Heijden via f.vanderheijden@brwbn.nl. Of kom eens langs op de kazerne! Elke maandagavond houdt brandweer Sint-Oedenrode een oefenavond van 19.00 tot 21.30 uur.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box