Kazerne Schoorl

Over de kazerne

Ben jij klaar voor een avontuur vol uitdaging en voldoening? Stap dan aan boord als brandweervrijwilliger bij post Schoorl.

Onze missie

In de uitgestrekte duingebieden van Schoorl kun je heerlijk genieten. Dat willen we natuurlijk zo houden. Als brandweervrijwilliger bestrijden we de branden om natuur te beschermen. Maar dat is niet alles. Zo zijn we ook de reddende engelen voor dieren in nood, of het nu gaat om een verdwaalde koe in de sloot of een paard dat tot zijn middel vastzit in de bagger. En we zijn de eersten ter plaatse bij buitenbranden, woningbranden, gaslekkages en auto-ongelukken, waarbij we technische hulpverlening bieden om mensen te bevrijden en mensen in nood te helpen. Elke klus is weer anders! Gemiddeld hebben wij twee meldingen per week.

Ons team

Maar wat ons echt bijzonder maakt, is onze hechte en diverse gemeenschap. Bij onze post vind je een warm welkom en een gezellige sfeer, met elke maandagavond onze wekelijkse oefenavond. Ons team is een bonte verzameling van individuen met verschillende achtergronden, maar één gemeenschappelijk doel: samenwerken om levens te redden en de gemeenschap te dienen.

Sluit je aan!

Helaas lopen we er soms tegenaan dat we handjes tekortkomen. Daarom zijn we opzoek naar nieuwe krachten! We verwachten echt niet dat je een atleet bent. Dus, als jij op zoek bent naar een uitdagende, soms spannende en lonende carrière, waar je deel uitmaakt van een familie die altijd voor elkaar klaarstaat, dan is brandweerpost Schoorl de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en laat jouw vaardigheden schitteren in de donkerste uren.

Samen maken we Schoorl veiliger!

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de Instagrampagina van brandweerpost Schoorl! 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box