Kazerne Nistelrode

Over de kazerne

Brandweer Nistelrode is een korps dat bestaat momenteel uit 16 vrijwilligers. De brandweer in Nistelrode kan rekenen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers: betrokken mannen die wonen of (thuis)werken in de omgeving van de kazerne. Het brandweerwerk voeren zij uit naast hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden; een dankbare taak!

Word vrijwilliger bij de brandweer!

De brandweer staat 24/7 paraat en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Voel jij je betrokken bij jouw woon- en werkomgeving en wil jij je hiervoor inzetten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als brandweervrijwilliger bij brandweer Nistelrode!

Word brandweer bij brandweer Brabant-Noord

Voertuigen en specialisme

Brandweer Nistelrode beschikt op dit moment over een tankautospuit en een manschappen bus. De tankautospuit is uitgevoerd als 4×4 voertuig waardoor deze ook ingezet kan worden bij natuurbrandbestrijding. Ook bij grotere natuurbranden in Nederland of België is al meerdere malen bijstand verleend. Met de manschappen bus ondersteunen we korpsen in de regio bij het uitvoeren van arbeidshygiëne.

Brandweer TS Nistelrode

Samen met brandweerkazerne Aalst uit de regio Brabant Zuid-Oost zorgen we voor de paraatheid van de Multi Commando Unit die ingezet wordt bij grotere incidenten.

Multi Commando Unit brandweer Nistelrode

Meer weten over brandweer Nistelrode?

Ben je benieuwd of de wereld van de brandweer iets voor jou is? Maak je interesse kenbaar en neem contact met op met kazernecommandant Hans van der Heijden, 06-55107581 of h.vanderheijden@vrbn.nl

Brandweerkorps Nistelrode

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box