Kazerne Middenbeemster

Over de kazerne

Algemeen over Brandweer Middenbeemster

De vrijwillige brandweer Middenbeemster is gestart in 1912, maar officieel opgericht in 1924. Het brandweerkorps rukt vooral uit voor paarden te water en voertuig ongevallen.

Middenbeemster is onderdeel van gemeente Purmerend. Typerend voor het gebied is de polder met veel agrarische gebouwen.

Brandweer Middenbeemster is onderdeel van Brandweer Zaanstreek-Waterland. Lees hier verder over Brandweer Zaanstreek-Waterland.

Social media

Vind je het leuk om meer te weten te komen over Brandweer Middenbeemster? Volg ons dan via Facebook, Twitter of hun eigen website.

Brandweervrijwiliger

Een auto te water. Een woningbrand. Een dier in nood. Voorbeelden van incidenten waar Brandweer Zaanstreek-Waterland 24 uur per dag voor uitrukt. Heb je altijd al bij de brandweer gewild? Wil je graag iets terugdoen voor de maatschappij? Of denk je dat brandweervrijwilliger écht iets voor jou is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende brandweerkazernes in Zaanstreek-Waterland zoeken we vrijwilligers. Enthousiaste mannen en vrouwen die hun steentje willen bijdragen aan de veiligheid in de buurt. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij ons én woon of werk je binnen een straal van 5 minuten van een kazerne? Lees dan hier verder.

Ben je enthousiast en wil je brandweervrijwilliger worden bij ons korps? Meld je dan hier aan. Na aanmelding neemt de postcoördinator contact met je op, om kennis te maken.

Materieel in kazerne Middenbeemster

Tankautospuit

Lees meer overTankautospuit
1

Personeel materiaalwagen

Lees meer overPersoneel materiaalwagen
1
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box